3 bin Ümraniyeli aynı sofrada buluştu

Ümraniye Belediyesi, mahalle iftarları kapsamında Elmalıkent, Kazım Karabekir, Dumlupınar ve Topağacı Mahalleleri sakinlerine iftar yemeği verdi. İftar yemeğine 3 bini aşkın vatandaş katıldı.

3 bin Ümraniyeli aynı sofrada buluştu
GİRİŞ 18.07.2013 16:48 GÜNCELLEME 18.07.2013 16:48
ÖNEMLİ KONULAR

Ümraniye Belediyesi'nin mahallelere yönelik verdiği iftar yemekleri devam ediyor. Ümraniye Belediyesi Mahalle iftarları kapsamında Dudulu ve İnkılap Mahallelerinde verilen mahalle iftarların ardından 3. sünü Kazım Karabekir mahallesinde verdi. Belediyenin kurduğu mahalle iftar sofrasında Elmalıkent, Kazım Karabekir, Dumlupınar ve Topağacı mahallerinde ikamet eden vatandaşlar bir araya geldi. İftar yemeğine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Muhtarlar ve 3 bini aşkın vatandaş katıldı.

BAŞKAN HASAN CAN, “İFTAR SOFRALARIMIZ SİZİNLE ŞEREFLENİYOR, ANLAM BULUYOR”

İftar yemeğinden önce iftar sofralarını dolaşan Başkan Hasan Can, mahalle sakinleriyle sohbet etti. İftar vaktinin gelmesiyle alanı dolduran vatandaşlar hep beraber oruçlarını açtılar. İftar yemeğinin ardından selamlama konuşmasını yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Elmalıkent, Kazım Karabekir, Dumlupınar ve Topağacı mahallelerinde ikamet eden Ümraniyelileri aynı sofrada buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İftar sofralarımız sizinle şerefleniyor, anlam buluyor. Bugün burada 3 bin üzerinde vatandaşımız komşularıyla birlikte oruç açıyor. Ümraniye'nin güzel insanları, rabbim oruçlarınızı kabul etsin. Ramazan ayı manevi duyguların zirvede olduğu değerli bir ay ve bu ayda birlik, beraberlik, kardeşlik duyguları daha da anlamlı bir hale geliyor. Hepimiz kardeşiz, geleceğe de kardeş olarak yürüyeceğiz. ”dedi.

Kardeşliğin, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin yansıdığı mahalle sofraları farklı mekânlarda, diğer mahalle sakinlerini bir araya getirmeye devam edecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL