4 bakan Diyarbakır'da birlikte teravih kıldı

Bakanlar Eker, Yıldız, Şimşek ve Yılmaz, Hazreti Süleyman Camisi'nde kılınan teravih namazında vatandaşlarla aynı safta yer aldı

4 bakan Diyarbakır'da birlikte teravih kıldı
GİRİŞ 25.07.2013 04:22 GÜNCELLEME 25.07.2013 04:22 KAYNAK AA
ÖNEMLİ KONULAR

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır'daki Hazreti Süleyman Camisi'nde vatandaşlarla birlikte teravih namazı kıldı.

Rönesans Düğün ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Dicle Elektrik Dağıtım AŞ ve Dicle Elektrik Perakende Satış AŞ'nin devir teslim ve imza töreninin ardından birlikte iftar yemeğine katılan Enerji Bakanı Yıldız, Maliye Bakanı Şimşek, Kalkınma Bakanı Yılmaz ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, Sur ilçesindeki Hazreti Süleyman Camisi'ne geldi.

Teravih namazı kılan bakanlar, İçkale'de yapılan restorasyon çalışmaları hakkında Diyarbakır İl Kültür ve Turizm Müdürü Tevfik Arıtürk'ten bilgi aldı.

Bu arada Bakan Yıldız, İçkale gezisinden sonra ev ziyaretlerinde bulunmak üzere diğer bakanlardan ayrılarak Sur ilçesinde oturan düşük gelirli 3 aileyi ziyaret etti. Sur ilçesinde yürüyerek sokaktaki vatandaşlarla sohbet eden Yıldız, daha sonra Dağkapı Meydanı'nda vatandaşlarla oturup çay içti. Diyarbakırlılar Bakan Yıldız'a sevgi gösterisinde bulunurken kimileri de sorunlarını anlatarak Yıldız'dan yardım talebinde bulundu.

Yıldız, vatandaşlarla sohbetinden sonra meydandan ayrıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL