Ramazan geceleri heyecanla devam ediyor

Ramazan ayını idrak ettiğimiz günlerin heyecanını yaşarken tüm Türkiye'de iftardan sonra düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Kırıkkale'de de 'Ramazan Geceleri' programı renkli görüntülerle start aldı.

Ramazan geceleri heyecanla devam ediyor
GİRİŞ 25.07.2013 09:26 GÜNCELLEME 25.07.2013 09:26 KAYNAK CİHAN
ÖNEMLİ KONULAR

Kırıkkale Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Ramazan Geceleri' programı renkli gösteriler ve konser eşliğinde başladı.

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında kurulan 'Ramazan Sokağı' büyük ilgi gördü. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde aileler özgün müzik sanatçısı Orhan Çakmak'ın verdiği konseri dinledi. Etkinliğe katılan çok sayıda davetli yapılan organizasyon vesilesiyle Belediye Başkanı Veli Korkmaz'a teşekkür etti. Vatandaşlara Osmanlı kıyafetli görevliler tarafından, pamuk şekeri ve macun ikram edilirken uzun kuyruklar oluştu. Ebru sanatı ile kum boyama stantları ise en çok miniklerle bayanların ilgisini çekti. 10 gün boyunca her gün iftardan sonra gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürecek olan etkinlik boyunca farklı konser ve gösterilerin devam edeceği belirtildi.

Kentin ihtiyaçlarına yönelik yatırım yaptıklarını belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, "Ama asıl olan ülkemizin, toplumumuzun ve kentimizin geleceği açısından gençlerimize yatırım yapmamız gerekir ve kültürümüzü, medeniyetimi bütün boyutlarıyla gençlerimize aktarmanın yollarını bulmamız gerekir." dedi.

Görev süresi boyunca hep halkla birlikte olarak hizmet sunmaya çalıştıklarını dile getiren Korkmaz, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri de unutmadıklarını, sosyal konsey sayesinde onlara ulaşarak ihtiyaçlarını giderdiklerini söyledi.

Korkmaz, sevgi ve kardeşlik içinde Kırıkkale'ye daha iyi noktalara taşımanın gayreti içinde olduklarını dile getirdi. Değerler açısından bakıldığında Ramazan ayındaki bu etkinliklerin anlamının çok büyük oluğunun altını çizen Korkmaz, "Her yıl yapılan bu etkinliklerimizin trendi günden güne daha da daha da yükseliyor. İnsanımıza daha güzel sunumlar yapmak üzere canla başla çalışıyoruz. Bu yıl da etkinliklerimiz 10 gün boyunca sürecek. İdrak edeceğimiz Ramazan Bayramınızı ve daha nice güzel günlerde siz kıymetli hemşehrilerimizle tekrar buluşmak ümidiyle Ramazanınızı tebrik ediyorum." diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL