Giresun Gönüllüleri iftarda buluştu

"Giresun için varız" diyerek 28 kurucu üye ile 28 amacı gerçekleştirmek üzere yola çıkan Giresun Gönüllüleri Derneği, 25 Temmuz Perşembe günü Giresun Öğretmenevi'nde geleneksel 2. iftar programında Giresun Gönüllüleri ile buluştu.

Giresun Gönüllüleri iftarda buluştu
GİRİŞ 26.07.2013 11:32 GÜNCELLEME 26.07.2013 11:32
ÖNEMLİ KONULAR

İftar programına Giresun Valisi Dursun Ali ŞAHİN, Giresun Eski Milletvekili Hasan AYDIN, AK Parti İl Başkanı Sabri ÖZTÜRK, CHP Merkez İlçe Başkanı Burak BEKTAŞOĞLU,Giresun kamu bürokrasisinin, siyaset kurumunun, sivil toplum kuruluşlarının, meslek odalarının, basın camiasının yönetici ve temsilcileri katıldı.

İftar programında konuşan Dernek Genel Başkanı ve Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan TÜRK yaptığı konuşmada; Giresun Gönüllüleri Derneğinin, "Giresun İçin Varız" diyen Giresunlu ve Giresunlu olmadığı halde bu şehirde yaşayan 28 arkadaşımızla başlatılan bir sosyal sorumluluk projesinin kurumsal çatısı olduğunu belirtti.

TÜRK "2012 yılının Ocak ayında kurulan derneğimiz amaçlarına ve belirlediğimiz çalışma programımıza uygun olarak, 2012 yılında; ilk İftar Programımız ile tanıştık. Amaçlarımızı hedeflerimizi sizlerle paylaştık 2013 yılının Mart ayında;"Giresun Tarihi ve Cumhuriyetin 100 Yılı" konulu konferansı sizlerinde katılımlarıyla gerçekleştirdik. Şu anda 2.İftar Programında sizlerle birlikteyiz. Ayrıca Giresun için aktüel bir konuda konferans hazırlıklarımız devam etmektedir."dedi.

Sözlerine "Giresun'u temsil kabiliyetini haiz hemen hemen herkes burada. Bu kadro, belki Giresun'un alın yazısını değiştiremeyecek ama Giresunlunun geleceğini bugünden daha iyi şartlara taşıyacak yegâne güçtür. Bu potansiyelin ilimizin kurum ve kuruluşlarında ve değerli temsilcileri sizlerde fazlasıyla var olduğuna inanıyorum. Buradaki hazirunun potansiyeli Giresun için bir güvencedir. Giresun'un nimetlerini paylaştığımız gibi külfetlerine de hep birlikte katlanmamız gerekiyor. Bunu başarabildiğimiz ölçüde yarınlar daha güzel, daha müreffeh ve daha yaşanası olacaktır. Esasen, en önemlisi de dosta düşmana, yanı başımızdaki illere ve tüm Türkiye'ye bir mesaj olmak üzere, birlik ve beraberlik içerisinde Giresun ortak paydasında yapacağımız her çalışma bu şehrin en büyük sermayesi olacaktır. Bu gücümüzü ve potansiyelimizi herkes görmeli ve bilmeli." diyerek devam eden Dernek Genel Başkanı Ercan TÜRK "Biz kendi insanımıza sahip çıkmaz, alkışlamaz, hakkını teslim etmez ve yüceltmezsek kimse Giresunluyu takdir etmez. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, Giresun Gönüllüleri Derneği adına ilimize hizmeti geçen ve hala hizmet etmekte olan herkese şükranlarımızı sunuyorum. Giresun Gönüllüleri Derneği olarak bizler Giresun'un hizmetinde Giresunlunun emrinde olacağız." diyerek sözlerini tamamladı.

Giresun Valisi Dursun Ali ŞAHİN yaptığı konuşmada Giresunlu olmak ve Giresun'a katkı sağlamanın önemine vurgu yapan Valimiz Sayın Dursun Ali ŞAHİN hemşerileriyle iftar yapmak için Ankara'dan Giresun'a gelen Ercan TÜRK'e ve İlimize katkılarından dolayı dernek üyelerine teşekkür etti.

İftar yemeğinin ardından Vali ŞAHİN ile Dernek Başkanı TÜRK ve beraberindeki Giresun Gönüllüleri geç saatlere kadar sohbet ettiler. Dernek Genel Başkanı Ercan TÜRK ve dernek üyeleri bir sonraki programda buluşmak üzere davetlilerini yolcu ettiler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL