Gaziosmanpaşalılar iftarda buluştu

Gaziosmanpaşa'da ‘Gönül Sofraları’nın ilki, Merkez Mahallesi Belediye Bahçesi’nde yapıldı.

Gaziosmanpaşalılar iftarda buluştu
GİRİŞ 30.06.2014 09:48 GÜNCELLEME 30.06.2014 09:49 KAYNAK İHA
ÖNEMLİ KONULAR

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Ramazan ayının ilk günü sosyal belediyecilik anlayışı gereği düzenlediği Gönül Sofraları adı verilen sokak iftarında yüzlerce kişi bir araya geldi. Etkinlik alanında Ramazan’ın neşesi olan çocuklar için öğretici ve renkli yarışmalar da sahnelendi.

İftar öncesi vatandaşlarla biraraya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, sohbet ettiği vatandaşlara tek tek karanfil dağıttı. Başkan Usta, Ramazan ayında çocuklar için de faaliyetler düzenlediklerini söyledi. Usta, “Ramazanın bereketi ve bolluğu, insanların bir arada olmalarının coşkusunun aynı zamanda çocuklarla birlikte arttığını gördük.



Bu vesile ile çocuklarımıza, Ramazan iftarı yaptığımız her alanda onların eğlencelerini artıracak faaliyetler yapmayı planladık. Bu arada çocuklarımızın bu coşkusunu seyreden ailelerimizle birlikte de iftar programları tertip ettik. Bugün ilk iftarımızı 3 bin kişi ile birlikte yapıyoruz” dedi.

İftar öncesi yapılan tasavvuf müziği dinletisinden sonra ezanın okunmasıyla binlerce kişi hep birlikte dua ederek iftarlarını açtılar. İlk orucunu sokak iftarıyla açan vatandaşlar, düzenlenen etkinlik için Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’ya teşekkür etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL