Deniz Feneri Derneği Gazzelilerin yanında

Deniz Feneri Derneği, İsrail'in kan gölüne çevirdiği Gazze'ye yardımlarını sürdürüyor.

Deniz Feneri Derneği Gazzelilerin yanında
GİRİŞ 18.07.2014 17:19 GÜNCELLEME 18.07.2014 17:19 KAYNAK HABER7

İsrail, Filistin topraklarında yine kan döküyor, masum çocukları, kadın ve yaşlıları şehit ediyor.

Deniz Feneri Derneği, iyiliğin ve bereketin ayı olan Ramazan’da ve duaların en makbul olduğu şu günlerde İsrail’in Gazze’ye karşı kara harekâtına girişmesi ile şiddetlenen saldırılar karşısında Filistinli kardeşlerimizin yanında.

Rafah, Han Yunus, Gazze ve Cemaliye’de 1.200 aileye gıda yardımı ulaştırıyor.

İsrail’in ambargosu altındaki Filistin’de yiyecek ve içecek malzemeleri kısıtlı. Bu sebeple de pahalı. Deniz Feneri, Gazze’deki kardeş kuruluşları olan İnsani Yardım ve Kalkınma İçin Selam Derneği ve Cemiyet El İslamiye aracılığıyla yardım dağıtımlarını sürdürüyor.

Bu Ramazanda, Türkiye, Suriye, Irak, Filistin ve Bosna’da 60 bin aileye gıda yardımı planlayan Deniz Feneri Derneği, İsrail’in zulmü karşısında zor günler geçiren Gazze’ye gıda yardımı ulaştırmaya devam edecek.

Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz “Bütün dünyanın sessiz kaldığı bir zulümle karşı karşıyayız. İsrail onlarca yıldır çeşitli bahanelerle Müslüman Filistin halkına zulmediyor ve bu halkı haritadan silmek istiyor. Dünyanın güçlü ülkeleri bu konuya maalesef duyarsız kalıyor ve hatta İsrail’in yayında yer alan açıklamalar yapıyorlar. Biz inandığımız yolda, var olduğumuz müddetçe Filistin halkının dramına seyirci kalmayacağız, onlara hayırsever halkımızın dualarını ve yardımlarını her zaman taşıyacağız.

Dünyanın savaş, açlık, kıtlık, fakirlik yaşayan ülkelerinde yardım çalışmaları organize eden Deniz Feneri Derneği tüm şube ve temsilcilikleriyle şu sıralar savaşın ve çatışmaların hakim olduğu özellikle Suriye, Irak, Filistin ve Bosna’da ihtiyaç sahiplerine hayırsever halkımızın iyiliklerini ve yardımlarını ulaştırıyor. 

Şu mübarek günlerde bütün dünyadaki savaşların sona ermesi ve dünyanın huzur içerisinde yaşayacağı günlere kavuşulması için dua ediyoruz.

Hamiyetperver insanlarımızın desteklerini alarak bugüne kadar olduğu gibi, Gazzeli kardeşlerimiz için de yardım çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL