Bağcılar’da Ramazan farklı yaşanacak

Bağcılar, Ramazan ayında duygulu ve anlamlı etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Bağcılar’da Ramazan farklı yaşanacak
GİRİŞ 01.06.2016 14:03 GÜNCELLEME 01.06.2016 14:03

 Kirazlı Metro İstasyonu yanında bulunan Ramazan Etkinlik Alanı’nda kurulan 60 stantta STK’lar yöresel ürünlerini tanıtacak. Ünlü radyocuların sunacakları programlarda davetliler, tanınmış ilahiyatçı, imam-hafız, ilim insanı ve diyetisyenlerle buluşacak. Çocuklar da yarışmalar, tiyatro oyunları, Mehteran konseri ve gölge oyunları ile bolca eğlenecek.

“100 BİN İLÇE SAKİNİ BEREKET SOFRASINDA BULUŞACAK”

Bu yıl da 100 bin ilçe sakini 22 mahallede kurulacak Bereket Sofrası’nda buluşacak. Bağcılar’ın 22 mahallesinde her gün kurulacak iftar sofrası 5 bin Bağcılarlıyı ağırlayacak. Davetlilere menü olarak çorba, sıcak yemek, tatlı, hurma, su ve ayran ikram edilecek. 

“İHTİYAÇ SAHİPLERİ LOKANTALARDA İFTAR YAPACAK”

Ramazan ayında ihtiyaç sahipleri de unutulmadı. Hayırsever işadamlarının katkısıyla İftar Bileti dağıtılacak. Bakıma muhtaç, engelliler ile ihtiyaç sahipleri evlerine yakın restoran ve lokantalarda iftarlarını yapabilecek.  Yine ihtiyaç sahipleri kendilerine verilen 100 TL’lik Alışveriş Çeki ile marketlerden iftarlıklarını alabilecek. Osmanlı geleneği olan Askıda Ekmek Projesi kapsamında da ilçe sakinleri fırınlarda bir ekmek de ihtiyaç sahipleri için alacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL