Göksu'dan nostaljik tren müjdesi

Esenler Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde konuşan Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Dörtyol Meydanı'ndan geçecek.

Göksu'dan nostaljik tren müjdesi
GİRİŞ 20.06.2016 10:41 GÜNCELLEME 20.06.2016 10:41

Nostaljik Tren Hattı Projesi'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş tarafından onaylandığının müjdesini verdi.
 
Esenler Belediyesi, ilçenin dört bir köşesinde düzenlediği etkinliklerle on bir ayı sultanı Ramazan'ın  doyasıya yaşanmasını sağlıyor. Etkinliklerin merkezi olan Dörtyol Meydanı'ndaki  programa; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcıları Ahmet Cin ve Ömer Faruk Besli, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal Sarıhan ve Kemal Tosun, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Esenler Belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı. 

ESENLER GÜZEL HİZMETLER HAK EDİYOR

Dörtyol Meydanı'nı dolduran binlerce Esenlerliye hitap eden Başkan Göksu, "Esenler halkı artık bu meydana sığmıyor. Allah nasip ederse bu meydanı bir kat daha büyütüyoruz. Esenler çok değişti ve değişmeye devam edecek. Şimdi bu meydandan nostaljik tren geçecek. Yıldız Teknik Üniversitesi'nden başlayacak ve otobana kadar gidecek Nostaljik Tren Projesi'ni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş onayladılar. Esenler'in güzel insanları, güzel hizmetleri fazlasıyla hak ediyor" dedi.

Başkan Göksu, konuşmasının sonunda, Esenlerlileri 22 Haziran Çarşamba Dörtyol Meydanı'nda yapılacak iftara ve 1 Temmuz Cuma akşamı yine Dörtyol Meydanı'nda gerçekleştirilecek "10 Bin Hatim 100 Bin Dua Buluşması"na davet etti.

MUSTAFA CİHAT ESENLERLİLERLE BULUŞTU

Program, sanatçı Mustafa Cihat'ın verdiği konserle devam etti. Cihat, "Seni Anlatamam" ve "Amenna" gibi birçok sevilen şarkısını Esenlerliler için seslendirdi. Mustafa Cihat'a Esenlerliler de hep bir ağızdan eşlik ettiler.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL