Yarenler Esenler'de iftarda

Çankırılı yarenler, Esenler Belediyesi'nin Şehir İftarları'ndaki bereket sofralarında oruç açtılar.

Yarenler Esenler'de iftarda
GİRİŞ 15.06.2017 11:10 GÜNCELLEME 15.06.2017 11:10
ÖNEMLİ KONULAR

Esenler Belediyesi'nin Anadolu'nun kardeşliğini ve bereketini İstanbul'a taşıdığı Şehir İftarları, Çankırılı yarenleri bir araya getirdi. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen iftar programına; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İETT İşletmeleri Genel Müdürü Arif Emecen, Esenler Çankırılılar Dernek Başkanı Mustafa Kaplan ve belediye başkan yardımcıları da katıldı. Program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

RAMAZAN, KÜLTÜR AKTARIMINA VESİLE

Nesiller arası kültür aktarımının birlik sofralarından geçtiğini belirten Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Şehir İftarları ile tanış olmamız, kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Ramazan vesilesiyle bu sofralarla memleketlerimizin kültürlerini hatırlıyoruz. Çankırı'nın yarenliğini gelecek nesillere siz öğreteceksiniz" dedi.

Ezanın okunmasıyla, oruçlar açıldı. Hep birlikte aynı sofrada iftar yapan Çankırılılar, Ramazan ayında hemşehrileriyle bir araya getirdikleri için Esenler Belediyesi Başkanı Göksu'ya teşekkür ettiler. İftar programı, dualarla sona erdi.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL