Esenler'de iftarda bir ilk yaşanacak

Her yıl Ramazan ayında birbirinden farklı ve özgün projeleri hayata geçiren Esenler Belediyesi, bu sene de bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor.

Esenler'de iftarda bir ilk yaşanacak
GİRİŞ 20.07.2012 13:45 GÜNCELLEME 20.07.2012 13:45
ÖNEMLİ KONULAR

 “Geleneği olmayanın geleceği de olmaz” ilkesinden hareketle Esenler’de gelenek oluşturmaya çalışan Esenler Belediyesi bu sene Ramazan’ın ilk günü Türkiye’nin ilk Çocuk İftarını düzenliyor.

DÜNYA YETİMLERİ DE KATILACAK

Ülkemizde ilk defa organize edilecek “Çocuk İftarı”na, aralarında engelliler de dâhil yaklaşık 5 bin çocuk ile annesi katılacak. İftarda ayrıca Esenlerli yetim çocuklar, dünyanın çeşitli ülkelerinden yetim çocuklarla buluşarak Ramazan’ın manevi ikliminde aynı masayı paylaşmanın sevincine ortak olacaklar. O güne özel düzenlenecek kültür ve sanat programlarında çocuklar, unutamayacakları bir gün yaşayacaklar. İftar saatinden sonra Karagöz Hacivat gölge oyunları, animasyon, Jonglör, İllüzyonist ve TRT Çocuk Paytak Show’un sevilen ismi Kerem Eser’in gösterilerinin yanı sıra Çocuk Semazenler de sahne alacak. Her etkinliğin çocuklar düşünülerek hazırlandığı Çocuk İftarı’nda, keyifli vakit geçirecek çocuklar, iftardan yıllar sonra çocuklarına anlatabilecekleri hatıralarla dönecekler. İftar sonunda çocuklara sürpriz hediyeler verilecek.

Yer: Esenler Stadyumu
Kemer Mah. Esenler / İstanbul
Tarih: 20.07.2012
Saat: 20.41 (İftar Saati)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL