Ünyelilerin Ramazan konuğu Bedirhan Gökçe oldu

Ordu'nun Ünye ilçesinde belediyenin organize ettiği Ramazan ayı etkinliklerinin üçüncü konuğu ünlü sanatçı Bedirhan Gökçe oldu.

Ünyelilerin Ramazan konuğu Bedirhan Gökçe oldu
GİRİŞ 22.07.2012 15:11 GÜNCELLEME 22.07.2012 15:11 KAYNAK CİHAN
ÖNEMLİ KONULAR

Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan etkinliklerde Bedirhan Gökçe, şiir ve türkülerini söyledi. Söylediği şiir ve türkülerinin arasında yaşanmış Ramazan fıkraları da anlatan Gökçe dinleyenleri kahkahaya boğdu. Gökçe, gecenin ilerleyen saatlerine rağmen meydanın dolu olması karşısında duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Ben böyle bir coşku, böyle bir ilgi başka bir yerde görmedim. Ünye’ye ilk defa geldim. Keşke daha önce gelseydim diye kendi kendime serzenişte bulundum. Burası ne güzel bir yermiş. Güzel yerde güzel insanlar olur. Ramazan ayının getirdiği birliktelik olsa ki buradan (sahneden) çok güzel bir tablo var. Gece boyunca şiir ve türkülerimize eşlik etmenizin de bana ayrı bir heyecan verdiğini sizlerden saklayamam. Böyle bir program organize eden başta Ünye Belediye Başkanı Sayın Arpacıoğlu ve ekibine çok teşekkür ediyorum.”

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ise etkinliklere ayrı bir renk katan Gökçe’ye teşekkür ederek çiçek ve Allah lafızlı tablo hediye etti. Arpacıoğlu, düzenledikleri etkinliklerde kendilerini mahcup etmeyen Ünyelilere de teşekkür ederek, “Ramazan’ın bereketi sizlerle bizleri böyle güzel bir ortamda beraber eyledi. Bu ortamları hazırlamamızı bizlere nasip eden Allah’a ne kadar hamd etsek azdır.” diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL