Kitap Fuarı'nda Davutoğlu'na büyük ilgi

Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, 31. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı’ndaki stantları büyük bir ilgiyle tek tek ziyaret etti ve tavsiye edilen kitapları satın aldı.

Kitap Fuarı'nda Davutoğlu'na büyük ilgi
GİRİŞ 23.07.2012 11:40 GÜNCELLEME 23.07.2012 12:02 KAYNAK HABER7
ÖNEMLİ KONULAR

Sonraki gün Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, açılışın ardından fuarı bir kez daha gezdi.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından organize edilen ve İBB Kültür A.Ş.’nin katkılarıyla düzenlenen bu yıl 31’incisi düzenlenen Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı, siyaset dünyasından önemli simaları da ağırlamaya başladı. Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ramazan’ın ilk günü ailesiyle birlikte fuarı gezerek tavsiye edilen ve öne çıkan kitapları inceledi, ardından Beyazıt Camii’nde teravih namazı kıldı.

Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, fuarı ziyaretinde yabancı turistlerin ve yerli ziyaretçilerin büyük bir ilgisiyle karşılaştı. Fotoğraf çekmek isteyenleri kırmayarak hatıra fotoğrafları çektirdi ve yayınevlerinin önerdiği kitapları satın almayı ihmal etmedi.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI BU KEZ KİTAP İÇİN FUARDAYDI

Fuar, ilk günden itibaren yoğun bir ziyaretçi akınına uğrarken Ramazan’ın ikinci günü Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez de ailesiyle birlikte fuarı gezdi ve yayınevlerinden kitaplara ilişkin bilgiler aldı. Seçtiği ve tavsiye edilen kitapları da satın alan Mehmet Görmez, yayınevlerindeki görevlilerle de bir süre sohbet etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL