Yavuz Bahadıroğlu, aile içi eğitimi anlattı

Beylikdüzü’nde Ramazan, iftarıyla ve eğlenceleri ile devam ediyor. Etkinlik Alanı’ndaki Ramazan Kasabası’nda yapılan sohbet programının konuğu Yavuz Bahadıroğlu oldu.

Yavuz Bahadıroğlu, aile içi eğitimi anlattı
GİRİŞ 23.07.2012 14:09 GÜNCELLEME 23.07.2012 14:09 KAYNAK İHA

Her gün binlerce vatandaşın birlikte iftar açtığı Beylikdüzü’nde, Ramazan tüm güzellikleri ile yaşanmaya devam ediyor. Fatih Sultan Mehmet Camii avlusu ve çevresinde düzenlenen iftar yemeğinin ardından vatandaşlar Ramazan Kasabası’nda gece boyunca devam eden etkinliklerle Ramazan’ı doyasıya yaşıyor.

Etkinliklerin 3. gününde yapılan sohbet programının konuğu Yavuz Bahadıroğlu oldu. Bahadıroğlu, aile içi iletişimde Ramazan ayının etkisine dikkat çekti. Ramazan’da iftar sofralarında toplanılmasının aile oluşumunda çok önemli bir yer oluşturduğunu dile getiren Bahadıroğlu, çocuklara Ramazan’ın önemini de küçük yaşlardan itibaren öğretmek gerektiğini dile getirdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Zeki Çanakçı ve Efrahim Yeşil’in de katıldığı sohbet programında Yavuz Bahadıroğlu, “İnsanlar, yaşam teknikleri adı altında bir sürü kitaba ve eğitim programlarına para veriyor. Oysa Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed’in hayatını okusak her şeye yeter” dedi.

Gecede, Beylikdüzü Anadolu Gençlik Derneği öğrencilerinin yılsonu gösterileri de etkinlik alanını dolduran vatandaşlar tarafından büyük beğeni ile izlendi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL