Bağcılar iftarda bir araya geldi

Bağcılar Belediyesi geleneksel hale getirdiği dostlar iftarı ile siyaset, iş, kamu ve STK temsilcileri bir araya getirdi.

Bağcılar iftarda bir araya geldi
GİRİŞ 25.07.2012 17:37 GÜNCELLEME 25.07.2012 17:37 KAYNAK HABER7
ÖNEMLİ KONULAR

Bağcılar Belediyesi geleneksel hale getirdiği dostlar iftarını gerçekleştirdi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın ev sahipliğinde Halk Sarayı'nda düzenlenen iftar programına, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Ünal Kacır ve Mehmet Muş, Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, Bağcılar'ın Kurucu Kaymakamı Emekli Vali M. Asım Hacımustafaoğlu ile Bağcılar'daki kamu kurumlarının, özel kurumların ve STK'ların temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

"Bereketin, paylaşmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum" diyen Başkan Çağırıcı, "Siz dostlarımızla aynı sofrada buluşmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim" dedi.

Ramazan etkinlikleri hakkında da bilgiler veren Başkan Çağırıcı, Ramazan Çadırı İrfan Sofrası etkinliklerine ek olarak mahallelerde de gönül sofralarının kurulduğunu ve her gün 5 bin kişinin iftar sofrasında bir araya getirildiğini söyledi. Çağırıcı, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kazakistan, Kırgızistan ve Almanya'da iftar sofralarının kurulacağını ifade etti. Bu yıl kurulan iftar sofralarına Edirne'yi de eklediklerini hatırlatan Çağırıcı, "Balkan Savaşları'nın 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Balkan Savaşları Sempozyumu düzenlemiştik. Balkan Savaşları'nda önemli çatışma noktalarından biri olan ve Balkan Şehitliğimizin bulunduğu Edirne'de iftar sofrası düzenleyelim istedik. Bir gün de olsa Ramazan ayı dolayısıyla şehitlerimizi yad edeceğiz ve iftar soframızı Selimiye Camii'nin avlusunda kuracağız" diye konuştu.

Programda, Miletvekilleri Ünal Kacır ve Mehmet Muş, Veysel Yurdakul, M. Asım Hacımustafaoğlu, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk de kısa birer selamlama konuşması yaptı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL