Müftüler ve imamlar iftarda bir araya geldi

Çorum İl Müftülüğü tarafından organize edilen iftar yemeğinde, ilçelerde görev yapan müftülerin yanı sıra çok sayıda imam ve müftülük çalışanı bir araya geldi.

Müftüler ve imamlar iftarda bir araya geldi
GİRİŞ 25.07.2012 22:11 GÜNCELLEME 25.07.2012 22:11 KAYNAK CİHAN
ÖNEMLİ KONULAR

Bir restoranda düzenlenen iftar da konuşan İl Müftüsü Mehmet Aşık, Ramazan ayının kardeşlik, dostluk ve mağfiret ayı olduğunu belirtti. İftarda bir araya gelmenin aradaki kardeşlik bağlarını daha da güçlendireceğine değinen Aşık, programlar da destek veren hayırsever iş adamlarına teşekkür etti.

Daha sonra konuşan AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, dünya da Müslümanların bombalardan dolayı hayatlarını kaybettiklerini belirterek Allah'tan vefat edenlere rahmet diledi.

Çorum Valisi Nurullah Çakır da hayırsever iş adamlarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Birlikteliğin en fazla kendini gösterdiği dönemin Ramazan ayı olduğunu vurgulayan Çakır, iftarda aynı zaman da dedelerin olduğunu dile getirerek onlara da teşekkür etti.

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse de dünya da bulunan Müslümanların Ramazan ayında birlik ve beraberliklerini daha da pekiştirdiklerine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik ayının tüm İslam alemine hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

İftardan sonra müftülüğe destek veren hayırsever iş adamlarından, Eyüp Yetik ve diğer hayırsever iş adamlarına plaket verildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL