Vekil davul çalarak sahura kaldırdı

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, sahurda karşılaştığı bir davulcunun davulunu alarak halkı sahura kaldırdı.

Vekil davul çalarak sahura kaldırdı
GİRİŞ 01.08.2012 15:05 GÜNCELLEME 01.08.2012 15:05 KAYNAK CİHAN

Seçim bölgesi Diyarbakır’da seçmenleriyle birlikte Ramazan ayını geçiren Cuma İçten, peygamberler ve sahabeler şehri Diyarbakır’da manevi havasının daha da güzel olduğunu söyledi. İslam dünyasının rahmet ve bereket dolu bir Ramazan'ı daha yaşadığını anlatan İçten, kardeşliğin, sevginin ve yardımlaşmanın bol olduğu bu ayda gece gündüz demeden kapı kapı dolaştıklarını ifade etti.

Gece yolda karşılaştığı bir davulcunun davulunu alarak halkı sahura kaldıran İçten, her gün ayrı bir sofrada vatandaşlarla iftar ve sahur yaptıklarını da kaydederek şöyle konuştu: “Diyorlar ki Diyarbakır güvenli bir şehir değil. Bakın ben bir milletvekili olarak gece demeden gündüz demeden geziyorum. Problemli bir şehirde, güvensiz bir şehirde tehditler alan bir milletvekilinin sabah 04’00’e kadar Diyarbakır sokaklarında dolaşması mümkün mü? Nüfusa göre orantı yaptığımızda Türkiye’nin en güvenilir şehri, peygamberler ve sahabeler kenti Diyarbakır’dır.”

Diyarbakır’ın kendileri için çok önemli olduğunu anlatan İçten, halka hizmet etme, onların dertlerinin bitmesine vesile olmanın an büyük arzusu olduğunu kaydetti. İçten, “Milletvekili olduğumdan bu yana Diyar-ı Bekir’i ‘nasıl bir adım daha ileriye götürürüz’ hesabını yapıyoruz. Vali, STK’lar, kamu kurumlarının müdürleri ve halkımızla sürekli istişare halindeyiz. Biz, halkımıza hizmet etmek için vekaletlerini alarak hizmetkarları olduk. Elbette ki az uyuyacak, çok çalışacak, elbette ki çok yorulacağız. Halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak biliyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL