Karadenizce 'Oruç' tepkisi

Rize’de, bir hamburger firmasının “ateş seni çağırıyor” şeklindeki reklam tasarımı, Rize Ülkü Ocakları tarafından ilginç bir karşılık buldu.

Karadenizce 'Oruç' tepkisi
GİRİŞ 03.08.2012 12:48 GÜNCELLEME 03.08.2012 13:02 KAYNAK İHA
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış
ÖNEMLİ KONULAR

Firmaya ait üzerinde “ateş seni çağırıyor” yazılı tasarımın bir benzeri yapılarak bu kez tasarıma “Ramazan’da oruç tutmuyor musun. Cehennem ateşi seni çağırıyor” yazıldı. Tasarımın yer aldığı afiş Ülkü Ocağı’nın duvarına asıldı. Bir gün asılı kalan afiş, işyeri sahiplerinin “firma ile yaptıkları anlaşmalar gereği ramazan ayında işyerini kapalı tutmalarının mümkün olmadığını” belirterek ricacı olmaları üzerine bulunduğu yerden kaldırıldı.

YORUMLAR 4
  • bilge HAN 11 yıl önce Şikayet Et
    niye saygi duyacakmisim ya !!!!. adam rahatsizdir ilac kullanmalidir hastadir diet yapmasi gerekir tamam eyvallah ama kayfi allahin emrini yerine getirmeyene allah bile saygi duymazken ben niyeduyacakmisim ya kendinizi kandirmayin yada birileri sizleri aldatmasin o saygi kelimesi coook elastiktir sundurulurde sundurulur,,saygiymis peh o benim orucuma saygi gosterse aciktan ben orucluyken yemek yiyip su icmez o bana saygi gosteriyormuki ben ona gosteriyim o saygisizligin daniskasini yapsin sonrada benen saygi beklesin olur!!!
    Cevapla
  • Murat Taner 11 yıl önce Şikayet Et
    bu yapılan başka insalara saygısızlıktır. ben oruç tutuyorum ama tutmayana da saygım var.. banane açıksa büfe. ben kendi orucuma bakarım. elbetteki davet etmek gerek. fakat tutmuyorsa da bir insana cehennem sizi çağırıyor diyemeyiz. çünkü cehennemden sorumlu memur değiliz (haşa)
    Cevapla
  • muhammed tok 11 yıl önce Şikayet Et
    süper. rize ülkü ocaklarını canı gönülden tebrik ediyorum
    Cevapla
  • ahmet 11 yıl önce Şikayet Et
    işte ülkücülük budur.... bunu bir tek millet yapardı, o da ülkücü. hiç şaşırmadım. 2009 yanından sıfır atanlar, 3 bilmem ne katanlar, şidi de sanki memlekette her yer kapalı da bir dek hamburgerci açıkmış gibi gitmiş ülküdaşlarım pankart yapmışlar, getirmiş asmışlar. neymiş efendim dükkanını kapat. allah sizlerin şerrinden de hayrından da bu ülkeyi korusun.
    Cevapla