Türkiye'nin ilk dikdörtgen pidesi yarın çıkıyor

Ankara-Lezzetli,sağlıklı,hijyenik ve ucuz ekmeğiyle yılın her günü Başkentlilerin sofralarına konuk olan Halk Ekmek Fabrikası, 11 ayın sultanı Ramazan Ayı'nda da üreteceği Türkiye'nin en ucuz pidesi "Halk Pide" ile iftar sofralarının "olmazsa olması" olmaya hazır..

Türkiye'nin ilk dikdörtgen pidesi yarın çıkıyor
GİRİŞ 08.07.2013 17:36 GÜNCELLEME 08.07.2013 17:36
ÖNEMLİ KONULAR

Halk Ekmek, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan boyunca iftar sofralarının vazgeçilmezi "Halk Pide"yi Başkentlilerin sofralarına sunacak. Ucuz, lezzetli, sağlıklı ve el değmeden üretilen Türkiye'nin ilk dikdörtgen pidesi"Halk Pide", yarından itibaren 250 gram olarak, 60 kuruştan sofralarımızdaki yerini alacak.
Diğer pideler,300 gram,1,5 lira

Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, piyasada Ramazan pidesinin 300 gram ve 1,5 lira olarak satışa sunulacağını belirterek "El değmeden, özel ambalajında satışa sunacağımız Halk Pidemiz, 250 gram ve 60 kuruş olacak.Yılın her günü Başkentlilerin sofralarında yerini alan sağlıklı ve ucuz ekmeğimizin yanı sıra, iftar sofralarının vazgeçilmezi Ramazan Pidesi'nde de Halk Ekmek ayrıcalığı ortaya konulacak" diyerek,
özetle şunları söyledi:

POŞETTE SATILACAK

"Halk Pide modern fabrikamızda el değmeden dikdörtgen olarak üretiliyor. El değmeden üretildiği için de direkt poşete koyup satmayı uygun gördük. Yani pidelere ilk dokunan Başkentliler olacak.Bu Ramazan ayında da Halk Pide, iftar sofralarından eksik olmayacak."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL