Bu mekanlarda iftar el yakıyor

Bu yıl da 5 yıldızlı oteller birbirinden zengin iftar sofralarında müşterilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Ancak buralarda iftar cep yakıyor.

Bu mekanlarda iftar el yakıyor
GİRİŞ 25.06.2014 14:21 GÜNCELLEME 25.06.2014 14:26 KAYNAK İHA

İstanbul'da Ramazan ayında lüks otellerdeki iftar menüleri el yakıyor. Fiyatlar 40 ila 230 TL arasında değişirken, Çırağan Kempinski'de denize karşı iftar yapmanın fiyatı ise 230 TL.

Ramazan'a sayılı günler kala oteller ve restoranlar iftar için menülerini hazırlamaya başladı. Ancak 5 yıldızlı otellerdeki iftar menüleri bu yıl da el yakıyor. Menülerin geçtiğimiz yıla oranla zamlandığı görülürken, zengin sofralarda fiyatlar 230 TL'ye kadar ulaşıyor.

The Marmara Taksim Oteli'nde Osmanlı lezzetleri ile bezenecek iftar sofrası kişi başı 95 TL olurken, Hilton Istanbul'da ise boğaz manzaralı iftar fiyatı 135 TL.

Çırağan Palace Kempinski ise müşterilerine iki farklı seçenek sunuyor. Laledan Restaurant'ta iftar menüsü Ramazan boyunca, meyve suları, çay, kahve, su ve KDV dahil kişi başı 160 TL olurken, Tuğra Restaurant&Lounge’da iftar menüsü ise kişi başı 230 TL.

5 yıldızlı otellerdeki zengin Ramazan sofralarına Türk sanat musikisi ve semazen gösterileri de eşlik ediyor

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL