Çadır yerine düğün salonlarında iftar

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile merkez Karesi ve Altıeylül belediyeleri, çadır yerine düğün salonlarında iftar yemeği veriyor

Çadır yerine düğün salonlarında iftar
GİRİŞ 28.06.2014 23:10 GÜNCELLEME 28.06.2014 23:10 KAYNAK AA
ÖNEMLİ KONULAR

 Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile yeni kurulan merkez Karesi ve Altıeylül belediyeleri, bu yıl sıcak olduğu için çadır yerine düğün salonlarında günde 5 bin kişiye iftar yemeği vermeye başladı.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, TOKİ konutlarındaki düğün salonunda verilen iftarda orucunu vatandaşlarla açtıktan sonra yaptığı açıklamada, çadırların sıcak olması nedeniyle hem vatandaşların hem de hizmeti sunanların sorun yaşadığını söyledi.

Bu yıl farklılık yaratarak iftarları, klimalı düğün salonlarına taşıdıklarını ifade eden Yılmaz, "Ramazan ayının ilk iftarını hep beraber vatandaşlarımızla birlikte açtık. Bu yıl kazananı bol olsun, sevabı bol olsun diye farklı bir proje yaptık" dedi.

Salonlarda, çadırlarda olduğu gibi vatandaşların sıra beklemediğini yemeklerinin masalarına geldiğini dile getiren Yılmaz, "Biz belediye olarak günde bin kişiye iftar vereceğiz. Hayırsever vatandaşlar, bizimle irtibata geçerek, 30 ya da bin kişilik iftar verebiliyor" dedi.

Yılmaz, Büyükşehir Belediyesinin günde 3 bin ve Altıeylül Belediyesinin ise bin kişiye aynı şekilde iftar yemeği vereceğini, toplamda ise günde 5 bin kişiye ulaşılacağını söyledi.

Başka bir düğün salonunda vatandaşlarla iftarını açan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ise anlaştıkları 3 noktada nezih ortamda iftar yemeği vereceklerini belirtti.

Vatandaşlar ise çadır yerine düğün salonlarında verilen iftar programı verilmesinden memnun kaldıklarını ifade ederek, yetkililere teşekkür etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL