Kaymakam orucunu iftar çadırında açtı

Kula Kaymakamı Hakan Hakyemez, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte oruç açtı.

Kaymakam orucunu iftar çadırında açtı
GİRİŞ 04.07.2014 00:03 GÜNCELLEME 04.07.2014 00:03 KAYNAK İHA
ÖNEMLİ KONULAR

İftar çadırında vatandaşlarla biraraya gelen Kaymakam Hakan Hakyemez, “Bugün vatandaşlarımızla beraber iftar çadırında beraber iftar edebilme şansını yakaladık. Ben bu organizasyonda emeği geçenlere, bu imkanı halkımıza sağlanmasına destek olanlara, hayırseverlere çok teşekkür ediyorum. Bu ve benzeri faaliyetlerin de artarak devamının getirilmesini temenni ediyorum. Benim için çok anlamlı bir gün. Vatandaşlarımızla bir arada olduk ve Ramazanın manasına uygun bir şekilde vatandaşlarımızla vakit geçirdik. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Salihli Ticaret Odası'na bu iftar çadırını düzenledikleri için çok teşekkür ederim." dedi.

Salihli TSO üyesi Kulalı sigortacı Ulvi Uysal ise, “3 yıldır Oda olarak iftar çadırları kuruyoruz. Hayırseverlerin de katkılarıyla bu sene Ramazanın 4. gününde hizmet verilmeye başlandı. Vatandaşımız da bu hizmetten çok memnun." diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL