İstanbul'daki Kumrulular iftarda buluştu

Kumrulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği, İstanbul'daki Kumruluları iftarda buluşturdu.

İstanbul'daki Kumrulular iftarda buluştu
GİRİŞ 11.07.2014 11:44 GÜNCELLEME 11.07.2014 16:00 KAYNAK HABER7

Esenler Kültür Merkezi'ndeki iftar programına yoğun bir katılım vardı.

İftar programına Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Ak Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Esenler Müftüsü Halil Şekerci, Esenler Belediye Meclis Üyesi Abdullah Beyrek, Esenler Belediye Başkanlığı Hukuk Danışmanı Avukat Gökhan Taran, Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Sabri Çelebi, Ordu Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Celalettin Dervişoğlu, ORDEF Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Köse, KUYİAD Başkanı Özay Dervişoğlu, Avukat Cüneyt Toraman, bir önceki dönemin başkanı Avukat Faruk Hatipoğlu, Avukat Ali Kemal Yılmaztürk, Avukat Cemil Ballı, Kumrulu İşadamı Ali Peru, ESKON AŞ. Genel Müdürü Abdülkadir Şengör, Haber7 Yayın Koordinatörü Osman Ateşli, Sultangazi Ordulular Derneği Başkanı Asım Zolan, Efecam Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hami Eyilik, işadamları Sezai Tora ve Abdulkadir Oldu ile diğer davetliler katıldı.

İftara evsahipliği yapan Kumrulular Derneği Başkanı Celal Zengince, iftar programında kısa bir konuşma yaparak katılımcılara teşekkür etti.

İFTARIN FOTOĞRAFLARINA BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dernek olarak faaliyetlerinin yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Zengince, 1 Haziran tarihindeki piknik programının ardından Kumruluları bu kez de iftarda buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Zengince, Ramazan ayının yardımlaşma ayı olduğunu ifade ederek Kumrulu üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla burs çalışmalarını da sürdürdüklerini hatırlattı, hayırseverleri yardımlaşmaya çağırdı.

Zengince, dernek için bir mekan alınması konusunda da KUYİAD ile birlikte yürüttükleri çalışmalarda önemli bir aşamaya geldiklerini çok kısa bir süre sonra bunun da müjdesini vereceklerini sözlerine ekledi.

İSTANBUL’DAKİ KUMRULULARA ÇİFTE BAYRAM HAZIRLIĞI

İftarda kısa bir konuşma yapan KUYİAD Kumrulu İş Adamları Derneği Başkanı Özay Dervişoğlu da, "bu güzel iftar programında Kumrulu hemşehrimizi bir araya getiren Kumrulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sayın Celal Zengince ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Kumrulu olmak bir sevdadır. Burada Kumru sevdalısı insanlar görüyorum. Ben de Kumrumuzu ve memleketimizin insanlarını çok seviyorum." şeklinde konuştu.

Dernek yeri alımı konusunda son aşamaya geldiklerini belirten Dervişoğlu, yürüttükleri çalışmalar sonunda önemli miktarda para toplandığını bu konuda derneklere yardım eden Kumrulu işadamlarına ve yardımseverlere çok teşekkür etti. Bayramda çifte bayram yapmak için hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Dervişoğlu, İstanbul'daki Kumruluların maddi manevi her türlü desteğini beklediklerini de dile getirdi.

Dervişoğlu, "Bu mesele artık rüyalarıma girer hale geldi. En kısa sürede bu konuda mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Ramazan Bayramı'nda bayramlaşmamızı yeni dernek merkezimizde yapmak istiyoruz" dedi.

İftar programına sonradan katılan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da iftarda Kumrulularla bir süre sohbet etme imkanı buldu. Kumruluların kendisi için ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Göksu, İmkanlar dahilinde Kumruluların programına katılmaya çalıştığını söyledi. Progrmlarla dolu yoğun bir Ramazan ayı geçirdiklerini aktaran Göksu, Kumruluları ramazan ayında bir arada görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kültür merkezinin bahçesinde açık havada yapılan, 300'e yakın Kumrulunun katıldığı iftar programından davetliler memnuniyetini ifade ederek ayrıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL