Hakkari Valiliği'nden bin kişiye iftar

Hakkari Valiliği tarafından verilen görkemli iftar yemeğine yaklaşık bin kişi katıldı.

Hakkari Valiliği'nden bin kişiye iftar
GİRİŞ 11.07.2014 23:51 GÜNCELLEME 11.07.2014 23:51 KAYNAK İHA

Hakkari’de ilk defa düzenlenen kapsamlı iftar yemeğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Valilik bahçesi girişine, süslenmiş 'Hoşgeldiniz' balonu asıldı. Vatandaşlar, okunan Türkçe ve Kürtçe ilahiler eşliğinde iftar alanına giriş yaptılar. Valilik bahçesi girişinde bekleyen Hakkari Valisi Yakup Canbolat ve Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, vatandaşları tek tek kapıda karşıladı.

İl dışından getirilen bir şirketin elemanları tarafından mumlarla süslenmiş masalar hazır hale getirilerek, vatandaşlara iftar öncesi yiyecekler ile kavurma ve pilav ikram edildi. Burada konuşan Vali Yakup Canbolat, Hakkarili vatandaşlara uygun olarak bir iftar yemeği düzenlediklerini belirtti.

Canbolat, "Hakkari’de görev yapan bütün yöneticiler, Hakkari’nin ileri gelenleri, esnafları ve Hakkari’deki tüm vatandaşlarımızı burada görmeyi arzu ettik. Valiliğin düzenlemiş olduğu iftar yemeğine Hakkarili vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler. Bu bizi fazlasıyla mutlu etti. Ümit ve temenni ediyoruz ki Ramazan ayı büyük bir muhabbeti ve huzuru ile devam ediyor. Ramazan ayı hepimize huzur ve mutluluk, sağlık, mutluluk ve esenlik getirsin. Hakkari ilimizde Ramazan'dan sonra da inşallah huzuru yaşamayı hepimize muvaffak etsin inşallah. Hakkari’nin yeni valisi olarak sizleri burada bir arada görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ayaklarınıza sağlık hoş geldiniz Allah oruçlarınızı kabul etsin" dedi.

İftar yemeğine İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Ali Yüce, ilçe kaymakamları, vali yardımcıları, bazı STK temsilcileri, işadamları, esnaflar, muhtarlar, sendika temsilcileri, gazeteciler, hakim ve savcılar, kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş aileleri ile birlikte katıldı.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL