Gaziosmanpaşa'da sokak iftarları devam ediyor

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Nazlı Sokakta düzenlenen sokak iftarında çok sayıda vatandaş kurulan dev sofralarda oruçlarını açtı.

Gaziosmanpaşa'da sokak iftarları devam ediyor
GİRİŞ 15.07.2014 00:52 GÜNCELLEME 15.07.2014 00:53 KAYNAK İHA
ÖNEMLİ KONULAR

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen sokak iftarları devam ediyor. Sarıgöl Mahallesi, Nazlı Sokak’ta kurulan iftar sofraları ilçede yaşayan çok sayıda vatandaşların katılımıyla adeta doldu taştı. İftar sofralarını dolduran yüzlerce vatandaşa yemeğin yanı sıra sıcak lokma ikramı da yapıldı.

Vatandaşlarla aynı sofrada iftar yapan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sokak İftarlarının büyük bir coşku içerisinde geçtiğini söyledi. Başkan Usta, “Sokak İftarlarına bugün Sarıgöl Mahallesinde devam ediyoruz. Ramazan başladığından bu yana her akşam bir mahallede devam ediyoruz. Çok coşkulu ve heyecanlı geçiyor. Bizlere ciddi anlamda motivasyon sağlıyor. Bütün haklımızı bu sokak iftarlarımıza davet ediyoruz. Her akşam bir mahallede bu iftarlarımızı devam ettiriyoruz.

Yine bunun akabinde belli noktalarda çorba ikramımız oluyor buradaki Gaziosmanpaşalı vatandaşlarımıza yine kendi özel yapımımız olan şerbeti ikram ediyoruz. Akabinde de buradaki vatandaşlarımızla birlikte değişik mahallelerde vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz” dedi.

Orucunu yüzlerce mahalleliyle birlikte açma keyfini yaşayan Nuray İnanç, “Ramazan ayının herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Nurgül Ocak adlı başka bir vatandaş ise, İlk defa bir sokak iftarına katıldığını ve mahallesinde böyle bir organizasyon olmasının gururlandırıcı olduğu söyledi.

Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve binlerce vatandaşın buluştuğu sokak iftarları Ramazan Ayı boyunca devam edecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL