İtfaiyeciler istasyonda sahur yaptı

İstanbul'da gece çalışan itfaiyeciler, sahuru istasyonlarında yaptı.

İtfaiyeciler istasyonda sahur yaptı
GİRİŞ 02.06.2017 09:35 GÜNCELLEME 02.06.2017 09:35
ÖNEMLİ KONULAR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Daire Başkanlığı Kocasinan Bölge Grup Amirliğinde saat 10.00-10.00 vardiyasında 24 saat çalışan itfaiyeciler, sahur vaktinin yaklaşmasıyla kendileri için hazırlanan peynir, zeytin, yumurta, domates ve ekmekle sahur yaptı, ardından mesailerine devam etti.

İBB İtfaiye Daire Başkanlığı Kocasinan Bölge Grup Amiri Başçavuş Abdulkadir Soysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul İtfaiyesi olarak 7/24 nöbette olduklarını anlattı.

'İstanbul itfaiyesi görevde İstanbul halkı güvende"
İtfaiyeciler için ramazan, bayram veya hafta sonu olmasının fark etmediğini, İstanbul ve İstanbul halkı için her an nöbette olduklarını belirten Soysal, şöyle konuştu:

"Sloganımız, 'İstanbul itfaiyesi görevde İstanbul halkı güvende.' Allah'ın izniyle ramazanda kazasız belasız 6 günü tamamladık. Bizim nöbetimizde çok önemli bir yangına şu ana kadar müdahale etmedik. Yangın olduğu zaman itfaiyeci arkadaşımız, sahur vakti olsun ya da iftar vakti olsun hiç fark etmez, ihbar aldıktan sonra hızlı bir şekilde yangına müdahale etmek için harekete geçer." 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL