Urfa'dan Kebap'da iftar keyfi

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte topluca açılan iftarlar herkesin gözde mekanları tercih etmesine neden oldu.

Urfa'dan Kebap'da iftar keyfi
GİRİŞ 12.08.2011 12:04 GÜNCELLEME 12.08.2011 12:04
ÖNEMLİ KONULAR

Nedim Odabaş'ın haberi

Urfa'dan Kebap'da iftar keyfi

Kalitesiyle, güveniyle ve lezzet konusunda ortaya koyduğu farklılıklarla Urfadan Kebap, böylesi mekanların başında geliyor. Urfadan Kebap, Kağıthane’de güzel, muhteşem ve farklı bir restaurant. Urfa yöresinin yemeklerini, kebaplarını ve lezzetlerini İstanbul’a taşımak ve kebap kültürünü, “elit, seçkin bir damak tadı” haline getirebilmek için mücadele eden Urfadan Kebap Restaurant Sahibi Abdülkadir Kaya, “Bunun için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Kebap lezzetini yaşamak isteyen müşterilerimize en kaliteli, en güvenli şekilde bu lezzeti aktarmaya çabalıyoruz” diye konuşuyor.

kullan

Urfa’dan Kebap Restaurant Sahibi Abdülkadir Kaya, “Biz daha önce varoşlara ait gibi görülen kebap konseptini kaliteyle değiştirerek, mutfağımızın değişmez bir parçası ve damak tadımız haline getirdik. Urfa’dan Kebap, kebap kültürünün değişmez adresidir” diyor.

kullan

Urfadan Kebap, Ramazan’da herkesin tercihi bir mekan olmayı sürdürüyor. İftar zamanı tasavvuf, iftardan daha sonra ise Türk Sanat Müziği yapan kulaklarımızın aşina ismi usta sanatçı Ayhan Aşan, iftar açmak için Urfadan Kebap’ı tercih edenlere, doyumsuz bir müzik ziyafeti sunuyor.

kullan

Abdülkadir Kaya, “Bizler Urfadan Kebap olarak müşterilerimize doyumsuz bir kebap lezzeti sunarken, sanatçımız Ayhan Aşan ise doyumsuz bir müzik ziyafeti sunuyor. Türk Tasavvuf müziğinin en güzel eserlerini Ayhan Aşan’ın o güzel sesinden dinlemek isteyenler restaurantımızla irtibata geçebilirler” dedi...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL