TEKDER ailesi iftarda buluştu

Binlerce üyesi ile Teknik elemanları bir çatı altında toplayan TEKDER ailesi bu yıl 16.sı düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

TEKDER ailesi iftarda buluştu
GİRİŞ 25.07.2012 14:15 GÜNCELLEME 25.07.2012 14:15

Topkapı Sosyal tesislerinde düzenlenen iftar yemeği dernek üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti

İftar yemeğine, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karaca, Has Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, İBB Başkan Danışmanı ve Dünya Belediyeler Birliği Ortadoğu Genel Sekreteri Mehmet Duman, Şehir Hatları Genel Müdürü Süleyman Genç, ÖZİDAŞ Genel Müdürü Ayhan Karcı ve Çeşitli STK’ların Genel Başkanları katıldı. Birçok Bakan ve Milletvekili ise çektikleri faxlar ile iyi dileklerini ilettiler.

İftar programı Dernek bünyesinde gerçekleştirilen faaliyetlerin yer aldığı bir sunum ile başladı. Tasavvuf müziği, ney dinletisi ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile misafirlere hoş dakikalar yaşatıldı. Ezanın okunması ile oruçlar açıldı ve daha sonra protokol konuşmaları ile program son buldu.

İftar yemeğinde Teknik Elemanlar Derneği (TEKDER) İstanbul Şube Başkanı Hüseyin Kurşun bir de konuşma yaptı.

Tüm katılımcılara iftar yemeğinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek sözlerine başlayan Hüseyin Kurşun, Sivil Toplum Kuruluşlarının öneminden bahsetti. Günümüzde daha da önemli hale gelen STK'ların karar aşamasında rol alması gerektiğini söyleyen Kurşun iş güvenliği konusunda da daha hassas olunması gerektiğini ve uygulama aşamasına gelinen kentsel dönüşüm projelerinin kültürümüz ile örtüşen projeler olması gerektiğini ifade etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL