İki ilçe bir sofrada buluştu

Bağcılar ve Güngören belediyeleri iki ilçe sınırında ortak iftar sofrası kurdu. İlk defa gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İki ilçe bir sofrada buluştu
GİRİŞ 26.07.2012 15:01 GÜNCELLEME 26.07.2012 15:01
ÖNEMLİ KONULAR

Yenigün ve Güneştepe mahallelerinin kesiştiği noktada gerçekleştirilen programa 7 bin kişi katıldı.

İki komşu ilçe Bağcılar ve Güngören, “İki ilçe tek sofra” sloganıyla ortak iftar sofrası kurdu. Bağcılar Yenigün ve Güngören Güneştepe mahallelerinin kesiştiği Kutsal Sokak ile Bağcılar 10. Sokak ve Güngören Yarışçı Sokak’ta kurulan iftar sofrasına Bağcılar ve Güngören’den 7 bin kişi katıldı.

Ramazan Çadırı İrfan Sofrası’nın yanı sıra geçtiğimiz yıllardan itibaren mahallelerde de iftar programları düzenlediklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, komşu ilçe ile ortak iftar sofrasının ise ilk defa kurulduğunu söyledi. Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman yaptığı konuşmada, katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Programa katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kacır da yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Allah’a şükürler olsun, ülkemiz güzel günlerde yaşıyor ve daha güzel günlere doğru ilerliyoruz. Sadece Bağcılarımıza değil, sadece Güngörenimizde değil, sadece İstanbulumuzda değil, ülkemizin bir çok bölgesinde iftarlar gerçekleştiriliyor. Rabbim, birliğimizi, dirliğimizi daim etsin. Rabbim, hepinizi, tüm sevdiklerinizle beraber bayrama ulaştırsın ve nice bayramlara ulaştırsın inşallah. Şimdiden hepinizin mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.”

Program kapsamında AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk ile Güngören İlçe Başkanı Ercüment Sever de kısa birer konuşma yaptı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL