Karaköprülüler Ramazan'ı doyasıya yarışıyor

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi beldede oturan vatandaşların daha iyi bir Ramazan geçirebilmesi için ilk günden itibaren birçok etkinlik düzenledi.

Karaköprülüler Ramazan'ı doyasıya yarışıyor
GİRİŞ 27.07.2012 16:40 GÜNCELLEME 27.07.2012 16:40 KAYNAK İHA
ÖNEMLİ KONULAR

Karaköprü Belediyesi vatandaşlara Ramazanı tam anlamıyla yaşatabilmek adına kurduğu ramazan sokağında birçok etkinlik yaparak her gece ayrı bir programla kültür-sosyal hizmeti sunmaktadır.

Geleneksel Ramazan Sokağında gerçekleşen etkinliklerde önceki gece “Mehmet Yıldırım ve Sıra Gecesi Ekibi” sahne alarak birbirinden güzel Şanlıurfa türküleri seslendirerek alana gelen vatandaşlara doyasıya bir eğlence sundular. Halkın yoğun katılımı ile gerçekleşen konserde bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Karaköprü’de özellikle bir aile ortamını yaratmak buradaki barış huzur, özellikle ramazanın bereketi feyzi güzel bir şekilde Karaköprü’den Şanlıurfa’ya Şanlıurfa’dan tüm Türkiye’ye yaymak temel düşüncemizdir, artık bu alan yetmiyor, Anfi Tiyatro alanımızı yaptık saat kuleli meydanı yaptık seneye tüm etkinliklerimizi orada yapacağız, Karaköprü bu alana sığmıyor, ramazan ayınızı tekrar tebrik ediyorum kutluyorum” dedi.

Daha sonra Başkan Çiftçi, stantları gezerek vatandaşlarla ve esnafla sohbet etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL