Mahalle iftarlarına büyük ilgi

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen “Mahallede İftar Var” programlarının 7’ncisi Ufuktepe Mahallesi'nde yapıldı. Mahalle iftarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Mahalle iftarlarına büyük ilgi
GİRİŞ 05.08.2012 12:17 GÜNCELLEME 05.08.2012 12:17 KAYNAK İHA

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Binlerce vatandaşı aynı sofra etrafında buluşturan “Mahallede İftar Var” programlarının 7’ncisi Ufuktepe Mahallesi'nde yapıldı. Ufuktepe Mahallesi kapalı pazar yerindeki iftara 2 binden fazla vatandaş katıldı. Yemekten önce masaları tek tek gezen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Ak, yaptığı konuşmada Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğuna vurguladı. Keçiören'de Ramazan'ın farklı yaşandığını belirten Ak, “Mahalle iftarlarımızla bugüne kadar beraber iftar yapmayan komşular bir araya gelerek iftar yapıyorlar. Ramazan'ın güzelliğini hep beraber yaşıyoruz. Ramazan paylaşma ve dayanışma ayı. Yoksulumuzu ihtiyaç sahibimizi de unutmuyor, onlarla ilgili de her türlü çalışmayı yürütüyoruz. Her fırsatta onların yanında olduğumuzu da söylüyoruz” dedi.

Ufuktepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar programı sonrası çocuklar için kukla gösterileri ve Karagöz - Hacivat oyunu sahnelenirken, gösterilerle çocuklar doyasıya eğlendi. İftar programında yapılan birbirinden renkli yarışmalarda çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Programda ayrıca vatandaşlara geleneksel Osmanlı şerbeti ve Osmanlı macunu ikram edildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL