Bağcılar’la Esenler tek sofrada buluştu

Bağcılar’la Esenler Belediyeleri, ilçe sınırında ortak iftar sofrası kurdu. Program kapsamında, Bağcılar ve Esenler’den 4 bin kişi aynı sofrada iftar açtı.

Bağcılar’la Esenler tek sofrada buluştu
GİRİŞ 06.08.2012 12:02 GÜNCELLEME 06.08.2012 12:02
ÖNEMLİ KONULAR

Bağcılar Belediyesi, Güngören Belediyesi ile başlattığı, “İki ilçe tek sofra” iftar programına Esenler Belediyesi ile devam etti. Bağcılar Fevziçakmak Mahallesi ile Esenler Fatih Mahallesi’nin kesiştiği noktada kurulan iftar sofrasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bağcılar Zeynep Bedia Kılıçlıoğlu İlköğretim Okulu’nun bahçesinde kurulan iftar programına AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan ile çok sayıda davetli katıldı.

Sözlerine Hakkari’de yaşanan terör saldırısında şehit olan askerlerimiz için rahmet dileyerek başlayan Başkan Çağırıcı, katılımcılara da teşekkür etti. “Rabbim inşallah bir daha ülkemize böyle acılar yaşatmasın” diyen Çağırıcı, “Ama şu var ki her şey aslına dönecektir. Bunlar son çırpınışlar olacaktır. Yaşanan acılar geçmişte 28 Şubat’ta ve 12 Eylül’de insanlara yaşatılan acıların yok olduğu gibi yok olacaktır” dedi.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ise “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan’da iki ilçenin gönül dostlarının bir sofrada buluşması her şeyiyle ayrı bir güzelliği ortaya çıkardı” diye konuştu. Ortak iftar projesinin Başkan Çağırıcı’dan çıktığını anımsatan ve Çağırıcı’ya teşekkür eden Göksu, “Bu sofralar hem gönül bereketimizi arttırırken hem de dostluklarımızı yeniledi, kardeşliğimizi yeniledi. Bu gönül sofralarında dostluklarımız da bereketlendi Allah’a hamt ediyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL