Cübbeli Hoca'yı çileden çıkardılar: Sana ne?

Cübbeli Ahmet Hoca, katıldığı programda, Prof. Dr. Abdülaziz Bayındır'ın başlattığı tartışmaya canlı yayında sert çıktı.

GİRİŞ 24.07.2013 06:20 GÜNCELLEME 14.06.2021 17:45
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış
ÖNEMLİ KONULAR

Süleymaniye Vakfı Başkanı Prof. Dr. Abdülaziz Bayındır, Ramazan'ın gelmesiyle yine gündemden düşmüyor. Bayındır, her Ramazan olduğu gibi Diyanet'in sisteminin doğru olmadığını ve orucun fazla tutulduğunu öne sürüyor. İhsan Eliaçık'ın da bu konudaki benzer görüşleri biliniyor.

"SANA NE FAZLA ORUÇ TUTUYORSAK"

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına katıldı. Oruç tartışması ile ilgili konuştu. Bayındır'ın açıklamalarını eleştirerek, "Sapıtmak için neden bu kadar okuyup da profesör oluyorlar" dedi ve ekledi: "Sana ne fazla oruç tutuyorsak."

Diyanetin bu konuda çok hassas olduğunu sözlerine ekleyen Cübbeli Ahmet, bu konuda Diyanet'in sesinin zayıf çıktığının altını çizdi. 

YORUMLAR 111
  • Alparslan Bozkurt 10 yıl önce Şikayet Et
    cübbeli hakli beyler. kelime kelime katiliyorum sanane
    Cevapla
  • YUNUS EMRE KAFKAS 10 yıl önce Şikayet Et
    Vazifemi yaptım.... Kuranda(nisa 11) erkeğin miras hakkı kadının 2 katı ama bu bayındır eşittir diyor,bu Allahı bırakıp bayındırı rab edinmek değil de ne?Allaha noksan sıfatlar vermek şirk değil mi?Kuranda Allah her şeyi bildiğini beyan ediyor.Kuranın tamamı boyunca mucizeler var ama bu kuran diye diye,tıpkı müşriklerin mucizeleri inkar ettiği gibi inkar ediyor.Hayızlı kadının oruç tutamayacağına dair onlarca hadis var 3 tane buharide var ama,bayındır tutar diyor.Artık dileyen son peygamberin dinine uysun ki Allah peygamber size neyi verdiyse alın buyuruyor.dileyen de bayındırın dinine tabi olsun
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    @mustafa mersin kardeşim , rica ederim ... kardeş,kardeşi uyarır elbet, vazifemiz..
    Cevapla
  • mustafa mersin 10 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Toros kusura bakma hakkini helal et... Hiçkimse teşekkürler.. Fatih Toros kusura bakma hakkini helal et... Yorgunluktan yanlis okumusum. Aynı seyleri ifade etmissin sen baska birinin sozlerini naklediyormussun. Hiçkimse isimli uye teşekkür ederim uyarı için, sağolasın. Allah ummeti Muhammede selamet versin, bu fitnelerin cıkacağını biz biliyorduk, bilmeyenlere üzülüyorum kapılıp gidiyorlar...
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    @mustafa mersin kardeşim biraz yanlış anlamışsın ; @ Fatih toros kardeşim de senin söylediğini söylüyor... " Bayındır Allah gaybı bilmez demiyor iftira atmayın adama " derken orhan acar adlı yorumcunun sözlerini naklediyor.devamında ELEŞTİRMEK için.. ALLAH selamet versin hepimize..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle