Nurseli İdiz'in 'Ramazan' pişmanlığı

Alaçatı’da alkollü ve bitkin bir halde görüntülenen Nurseli İdiz, acı çektiği için içtiğini söyledi.

Nurseli İdiz'in 'Ramazan' pişmanlığı
GİRİŞ 31.07.2012 11:20 GÜNCELLEME 31.07.2012 15:43 KAYNAK HÜRRİYET
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış
ÖNEMLİ KONULAR

İdiz, son dönemde büyük acılar yaşadığını belirterek “Kısa süre önce annemi, teyzemi ve kuzenimi kaybettim. Şimdi de sevgilimin rahatsızlığı yüzünden acı çekiyorum. O durumda olmam tabi ki hoş değil. Ramazan ayı olmasından dolayı alkol aldığım için pişmanım ama o gün benim için özeldi. Ben kötü hiçbir şey yapmadım. O gün çok üzgündüm, çok mutsuzdum, tatildeydim içki içtim. Onun dışında adam öldürmedim. Herkesin yaptığı, herkesin yapabileceği bir şeyi yaptım. ”

YORUMLAR 31
  • hursit dilaver 11 yıl önce Şikayet Et
    54 farz nedir, bilen var mı içinizde yahu... ramazanı ne karıştırırsın. bodrum ve diger malum yerlerde ramazan olur mu.kaç taneniz ramazanın geldiğinden ve ramazanda ne olduğunu ne yapıldığını bilir.içinizden 5 kişi 54 farzı saysın. ben günahlarına razıyım. varmısınız.
    Cevapla
  • Seda Seda 11 yıl önce Şikayet Et
    saldırmak ile insanlar ıslah edilemez. nurseli idiz sadece ekrana yansıyan bir örnek niceleri var.ama ruh hallerindeki çöküntü alkol popülarite kaybı onları bu hale getiriyor.ama yuhlayarak ya da hakaret ederek bu insanlara örnek olunamaz daha şefkatli davranmakta fayda var...
    Cevapla
  • destur 11 yıl önce Şikayet Et
    fetva vermeyelim arkadaşlar. üzülünce allah'a sığınsa idi, rahatlardı allah'ın izni ile
    Cevapla
  • vehbisercan 11 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun!. kim olursa olsun, üzücü bir durum. allah bu kişiye de bize de doğru yolda olmayı nasip eylesin!
    Cevapla
  • ismail kimyacioglu 11 yıl önce Şikayet Et
    ekrem kehribar beye. ıslam 'in sarti bestir, bunlardan birine uymayan iman etmis sayilmaz diyorsunuz. halbuki gunahkar olmakla, iman etmemis olmamak ayri seylerdir. bu yuzden bu bes sarttan birine uymayan icin imani yoktur diyemeyiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle