Döngeloğlu, müezzinlerin efendisi Bilal-i Habeşi'yi anlatıyor

Ömer Döngeloğlu'nun etkileyici anlatımıyla İslam tarihine damgasını vurmuş olayların anlatıldığı, Ramazan ayına özel sohbetler izleyiciyle buluştuğu Sahur Vakti'nde bu gece ilk Müslümanlardan Bilal-i Habeşi'nin hayatı konuşulmaya devam edilecek.

Döngeloğlu, müezzinlerin efendisi Bilal-i Habeşi'yi anlatıyor
GİRİŞ 12.07.2013 12:39 GÜNCELLEME 12.07.2013 12:39
ÖNEMLİ KONULAR

Kanal 7, sahur sofralarınızda Ömer Döngeloğlu İle Sahur Vakti'yle Ramazan sevincinizi paylaşıyor. Ramazan boyunca her gece canlı yayınla ekrana gelen olan Ömer Döngeloğlu İle Sahur Vakti Ramazan ayının coşkusunu evlerinize taşıyor.

Programda bu gece Hz. Muhammed'in müezzini Bilal-i Habeşi'nin hayatı hakkında bilgi verilecek. Bilal-i Habeşi'nin Hz. Ebu Bekir ile karşılaşması, Hz. Muhammed'in işkence gören Bilal-i Habeşi'ye karşı duyduğu üzüntü, Ümeyye Bin Halef'in köleliğinden kurtuluşu, Bilal-i Habeşi'nin Hz. Muhammed'e olan düşkünlüğü, hicret sırasında evine konuk olduğu sahabeyle aralarında kurulan kardeşlik bağı ve Hz. Muhammed'in vefatından sonra Bilal-i Habeşi'nin gördüğü rüya sonucu okuduğu ezan Sahur Vakti'nde anlatılacak.

İslam tarihinde yaşanmış ibretlik olaylar, Hz. Muhammed'in hayatından kesitler, Ramazan ayına özel sohbetler, Asr-ı Saadet yaşamının detayları Ömer Döngeloğlu'nun kendine has üslubuyla ekrana geliyor. Programda ayrıca Dursun Ali Erzincanlı seslendirdiği naatlarla sahur sofralarınıza huzur katıyor.

Ömer Döngeloğlu İle Sahur Vakti Ramazan ayı boyunca her gece 01.50'de canlı yayınla Kanal 7 ekranlarında...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL