Google'den ramazana özel platform

Google, kullanıcıların özel anlarını dostlarıyla paylaşabilmesi amacıyla ramazana özel platform hazırladı.

Google'den ramazana özel platform
GİRİŞ 03.07.2014 17:07 GÜNCELLEME 03.07.2014 17:07 KAYNAK AA

Arama motoru Google, YouTube, GoogleHangouts, Keep ve Play gibi ortamlarda ramazanla ilgili bilgilere hızlıca erişip, kullanıcıların özel anlarını dostlarıyla paylaşabilmesi amacıyla ramazana özel platform hazırladı.
 

Aile bireyleri ve dostları aynı sofrada buluşturan iftarlar, sahur sohbetleri ve ziyaretler ile son derece hareketli geçen bu aya özel platformda, kullanıcıların, Google'ın sunduğu YouTube, GoogleHangouts, Keep ve Play gibi ortamlarda, ihtiyaç duyabilecekleri bilgilere hızlıca erişip, özel anlarını dostlarıyla paylaşabilmesi hedefleniyor.

Kullanıcılar, söz konusu platformda, iftar vakitlerini takip edip, iftar için hazırlayacakları özel yemek tariflerinin sunulduğu YouTube videolarını izlemenin yanı sıra, iftar hazırlığı için alışveriş listesini oluşturabilecekleri Google Keep gibi çözümleri kullanabilecek.

Platformda, YouTube iş ortaklarının hazırladığı özel içerikler de izlenebiliyor. "Nefis Yemek Tarifleri" bölümü ve Semen Öner'in hazırladığı videolarda, geleneksel ramazan yemek tarifleri paylaşılırken, lezzetli yemeklerin ardından formu korumanın yolları da "Genç ve Fit" ve "Hakan Demiray TV" gibi kanallarda anlatılıyor.

Yazar Sunay Akın da platform için özel hazırladığı sohbetlerde, geçmişten bugüne ramazan kültürünün detaylarını kullanıcılarla paylaşıyor.

Google'ın ramazan özel sayfasına, "google.com.tr/ramazan" adresinden ulaşılabiliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL