Eyüp Sultan Camii, Ramazan'a hazırlanıyor

Eyüp Belediyesi, bu sene Ramazan'da konuklarını en iyi şekilde ağırlayabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Eyüp Sultan Camii Meydanı revaklarla süslenip, camilerde Ramazan temizliği yapılıyor.

Eyüp Sultan Camii, Ramazan'a hazırlanıyor
GİRİŞ 04.07.2013 15:52 GÜNCELLEME 04.07.2013 15:52 KAYNAK CİHAN
ÖNEMLİ KONULAR

Eyüp Sultan Cami Meydanı'nı seccade boyutunda beyaz Uşak mermerleriyle kaplatan, sabunlu sularla yıkayarak gülsuları döktüren belediye, bu sene de vatandaşların daha rahat ibadet yapabilmeleri amacıyla Eyüp Sultan Meydanı'nda gerekli çalışmaları yapıyor.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu Eyüp Sultan Camii'ni gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Eyüp Sultan'ın yılın 365 günü ziyarete açık kutsal bir mekân olduğunu kaydeden Kavuncu, "Sabunlu sularla yıkanan ve gülsuları serpilen Eyüp Sultan Cami Meydanı'nda vatandaşlarımızın ibadetlerini rahatlıkla gerçekleştirmesi için gereken tüm önlemleri aldık." dedi. Eyüp Sultan Meydanı'nın revaklarla süslenerek vatandaşların sıcak havada rahatlıkla serin bir ortamda ibadetlerini yapabileceklerini belirten Kavuncu, sürpriz programlarla vatandaşların Ramazan'ı doyasıya yaşayacağını kaydetti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL