Ramazan eğlencesi adı altında rezalet

Ramazan eğlenceleri adı altında başlatılan ve bu ayın faziletine uymayan etkinliklerin yapıldığı gecelerde, rezillik sınır tanımıyor. Bunun son örneği İstanbul Güngören'de bulunan Kale Center AVM'de yaşandı.

GİRİŞ 02.08.2013 09:32 GÜNCELLEME 02.08.2013 10:09
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Milli Gazete'de yer alan habere göre Kale Center AVM'de Ramazan eğlencesi adı altında erkek dansöz oynatıldı. Erkek dansöz sahneye çıkmadan önce anons üstüne anons yapılırken, vatandaşlar adeta bu rezaleti izlemeleri için zemin hazırlandı.

AVM'deki bu program vatandaşların tepkisin neden oldu. Vatandaşların sözlü tepkisine AVM yönetimi duyarlı vatandaşları apar topar dışarı atarak cevap verdi.

Topuklu ayakkabıları, kostüm ve makyajıyla sahneye çıkan zenneyi protesto eden vatandaşlar, dinimizin böyle şeyler emretmediğini, günah olduğunu, bu ayda ibadete yönelmemiz gerektiğini söyleyerek, bu rezalete son verilmesini istediler. Vatandaşların kararlı duruşu karşısında neye uğradığını şaşıran AVM yönetimi çareyi vatandaşları dışarı çıkartmakta buldu. Rezaleti protesto eden Zühtü Şeker isimli vatandaş, "Bu başlı başına bir rezalet. Üstelik bunun Ramazan eğlencesi adı altında takdim edilmesi daha büyük bir rezillik. Bu tablo Ramazan eğlenceleri adı altında başlatılan furyanın nerelere geldiğini gösteriyor" dedi.

YORUMLAR 28
  • gedâ bî-nevâ 10 yıl önce Şikayet Et
    Kepazelik!. Ramazan eğlencesi mi olurmuş ya, Bir ramazanımız vardı onu da saçmalıklarıyla manasından uzaklaştırmaya çalışıyorlar ama başarılı olamayacaklar..!
    Cevapla
  • İlhan BİLGİN 10 yıl önce Şikayet Et
    bizim sirkte işimiz olmaz. böyle mübarek bir ayda böyle mübarek gecelerde müslümanların hassasiyetine aldırış etmeyen bir sirkte ne benim nede ailemin işi olmaz bundan sonra diyerek tepkimi kale center akillerine mail ile ilettim.terbiye ve kendi edebinin sınırlarını bilmeyen bir yönetimin yaptığına semtimin insanı sessiz kalma.ses ver güngören.bunlar ancak para kaybedince anlarlar canları yanar ben ailem ve tüm dostlarıma ikaz edeceğim kale center müslüman mahallesinde salyangoz satarak halkın ve gençliğin zihnini kirletiyor.
    Cevapla
  • Majestelerim 10 yıl önce Şikayet Et
    gülerim ağlanacak halimize.. eskiden de DİREKLERARASI TANGO muz vardı. şimdi de bunlar türedi. MÜBAREK RAMAZAN-I ŞERİFİN EĞLENCE AYI OLDUĞUNU KİMLER SÖYLEDİ BU MİLLETE..
    Cevapla
  • m. Yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    Ramazan Eğlenceleri :). Ah Türk milleti, Ramazan Eğlenceleri diye bir alışkanlığı ne zaman edindin. :)
    Cevapla
  • ilhancimen 10 yıl önce Şikayet Et
    akp bir dur.... akp belediyeleri artık şu ramazan eğlencelerine bir dur demeli ... esenlerde cami yanında yapılmakta olan etkinlikler cemaat teravi namazını türkü müzik eşliğinde namaz kılıyor...ramazan ramazan olmaktan çıkardılar eğlence ayına döndürdüler....dinayetin hiç bir ses çıkarmaması ilginç başka bir şey olsa sistemle ters düşün hocanın biri bir şey söyle diyanet sanki yürek yemiş gibi cesaretlenip konuşmaya başlıyor....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle