Başkan Şahin, İslahiyelilerle iftarda buluştu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, belediyenin ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar yemeğinde vatandaşlarla biraraya geldi.

Başkan Şahin, İslahiyelilerle iftarda buluştu!
GİRİŞ 12.06.2017 10:55 GÜNCELLEME 12.06.2017 16:49

Şahin, İslahiye Demokrası Meydanı Büyükşehir Belediyesi Parkı’ndaki iftar yemeğinde, belediyecilik ve ramazan ayının önemini anlattı.

İslahiye’ye yapılan yatırımlardan bahseden Şahin, kalkınmanın yerelde başladığını belirterek, merkeze yapılan bütün yatırımların ilçelere de yapıldığını aktardı.

Vatandaş memnuniyetin önemli olduğunu vurgulayan Şahin, ilçede yaşanan önemli sorunların başında gelen su sorunun çözümü için talimat verdiğini ifade ederek, “Su projesi çok önemli, çünkü neredeyse su yok. Bu projeyi hızlı bir şekilde kazandırmamız bizim birinci vazifemiz. O  yüzden ben arkadaşlarıma talimatı verdim, Allah’ın izniyle bir yıl içerisinde, en erken 6 ay içerisinde İslahiye’de bu suyun, kaynak suların içilmesini sağlayacağız.” dedi.

Konuşmaların ardından ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı. Grup Tillo’nun konser verdiği etkinlikte ayrıca, Hacivat-Karagöz gölge oyunu da sahnelendi.

KONSER VE SOKAK GÖSTERİLERİ

Bu arada Büyükşehir Belediyesinin “Geleneksel Ramazan Etkinlikleri” Erkan Mutlu İstasyon Parkı’nda ilahi konseri verdi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserin öncesinde Hacivat-Karagöz gölge oyunları ve semazen gösterileri yapıldı.

Öte yandan sokak gösterilerinde çocuklara yönelik etkinlikler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesinin gösterimi Eydi Baba Mahallesi Bosna Hersek Parkı içinde yapıldı. Gösterilerde çocuklara Hacivat–Karagöz gölge oyunları sahneleniyor. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL