Büyüyen Türkiye'yi oluşturuyoruz

Esenler Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği Şehir İftarları'nda Bayburtluları bir araya getirdi.

Büyüyen Türkiye'yi oluşturuyoruz
GİRİŞ 12.06.2017 14:25 GÜNCELLEME 12.06.2017 14:25
ÖNEMLİ KONULAR

İftar programına katılan Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Her alanda büyük atılımlar yapıyoruz. Değişen, dönüşen, güçlenen ve büyüyen Türkiye'yi oluşturuyoruz" dedi.

Esenler Belediyesi, Anadolu'nun kardeşliğini ve bereketini Şehir İftarları ile İstanbul'a taşımaya devam ediyor. Esenler Belediyesi ile Bayburt Kültür Ve Yardım Derneği'nin Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde birlikte düzenlediği iftar programına; Maliye Bakanı Naci Ağbal, AK Parti Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yumak, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Bayburt Kültür Ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, sevilen oyuncu Şafak Sezer, belediye başkan yardımcıları, dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

RAMAZAN'IN BEREKETİNİ VE HEYECANINI PAYLAŞIYORUZ

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda ezanın okunmasıyla Bayburtlular hep birlikte oruçlarını açtılar. Şehir İftarları'nda her gün farklı bir yörenin insanlarıyla aynı sofrada buluştuklarını belirten Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Bu sofralar tanış olmamıza, bir ve beraber olmamıza vesile oluyor.

Ramazan'ın bereketini ve heyecanını birlikte paylaşıyoruz. Hz. Mevlana'nın dediği gibi; 'Nereden geldiğini bilmeyenler nereye gideceklerini bilemezler'. Biz çocuklarımıza nereden geldiklerini ve nerede olduklarını öğretmek zorundayız. Çocuklarımıza Bayburt kültürümüzü öğretmemiz ve onlara yön çizmemiz gerekiyor" diye konuştu.

HER ALANDA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTIK

Ramazan ayının birleştirici yönüne dikkat çeken Maliye Bakanı Naci Ağbal da, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde son 15 yılda ülke olarak, millet olarak her alanda büyük başarılara imza attık. Aziz milletimiz bize her zaman destek verdi. 15 Temmuz'dan sonra gerekli tedbirleri alarak ekonominin tekrardan güçlenmesini, büyümesini sağladık. Her alanda büyük atılımlar yapıyoruz. Değişen, dönüşen, güçlenen ve büyüyen Türkiye'yi oluşturuyoruz" dedi.

Programda AK Parti Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal ile Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yumak da, kısa birer selamlama konuşması yaparak, Bayburtluları bir araya getiren Başkan Göksu'ya teşekkür ettiler. Konuklara yöresel lezzetlerin ikram edildiği iftar programı, yapılan dualarla son buldu. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL