Tika'dan Saraybosna'da İftar

TİKA tarafından Bosna Hersek'te 300'den fazla kişinin katılımıyla “Gönül Sofrası” iftar programı düzenlendi.

Tika'dan Saraybosna'da İftar
GİRİŞ 15.06.2017 17:32 GÜNCELLEME 15.06.2017 17:32

Saraybosna'da düzenlenen iftar programı Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç, devlet bakanları ve hükümet temsilcileri, Türkiye Cumhuriyeti Saraybosna Büyükelçisi Haldun Koç, TİKA İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Zülküf Oruç, TİKA’nın proje ortakları, kamu kurum-kuruluşları temsilcileri, din adamları ve sivil toplum temsilcileriden oluşan 300'den fazla kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kur'an tilaveti ve ezan ile başlayan iftar programının devamında TİKA İKDH Başkanı Dr. Zülküf Oruç selamlama konuşmalarında "Ramazan birlik ve beraberlik ayı, insanların bir araya gelme ayı“ dedi TİKA'nın 22 yıldır Bosna-Hersek'te faaliyet gösterdiğini ifade etti.

Dr. Zülküf Oruç, bugüne kadar Bosna Hersek'te 800'e yakın proje ve faaliyet gerçekleştirildiğini, bundan sonraki süreçte de işbirliği faaliyetlerinin arttırılarak sürdürülüeceğini belirtti.

Programda TİKA tanıtım videosu ile TİKA Saraybosna PKO proje ve faaliyetlerini anlatan sunum misafirler tarafından ilgiyle takip edildi. Program okunan ilahiler ile sona erdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL