Görmez: Kadir Gecesi ömre bedeldir

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez: Kadir Gecesi, ömre bedeldir.

Görmez: Kadir Gecesi ömre bedeldir
GİRİŞ 14.08.2012 21:47 GÜNCELLEME 15.08.2012 00:19 KAYNAK AA
ÖNEMLİ KONULAR

Görmez, Kahramanmaraş Belediyesi tarafından Hünkar Tesisleri'nde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş'ın ruhu olan bir şehir olduğunu, o ruhun gücünü de çok yüce manevi değerlerden aldığını belirtti.

İslam aleminin Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nı kutlayan Görmez, ''Kadir Gecesi ömre bedeldir. Yüce Rabbimiz kadrinizi yüce kılsın. Kadir Geceniz mübarek olsun. Yüce Rabbimiz, hem Kadir Gecesi'ni hem de Ramazan Bayramımızı gönül coğrafyasındaki bütün kardeşlerimizin, alemi İslam ve bütün insanlık için hayırlara vesile kılsın'' dedi.

Kadir Gecesi'ni inşaatı yeni tamamlanan Abdulhamithan Camisi'nde idrak edeceklerini hatırlatan Görmez, bütün insanlık için huzur ve barış dileğinde bulundu.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise Kadir Gecesi'nin önemini anlatarak, insanlık için af diledi.

İftar programına, Adalet Bakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Vali Şükrü Kocatepe, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu ve Sıtkı Güvenç, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile şehrin farklı mahallelerinde oturan ihtiyaç sahibi aileleri katıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL