Bu Ağustos herkes tatil yapacak

Ağustos ayında, günlüğü 40-50 TL’ye her şey dahil tatil yapmak mümkün.

Bu Ağustos herkes tatil yapacak
GİRİŞ 13.08.2010 16:38 GÜNCELLEME 13.08.2010 16:38 KAYNAK HABER7
ÖNEMLİ KONULAR

10 Ağustos ile Ramazan Bayramı arası yurtiçi otel fiyatları dibe vurdu, bu da yüksek sezonda tatil yapma imkanı bulamayan tatilciyi sevindirdi.

Son 10 yıldır iç pazarda en yüksek fiyatlarla yapılan Ağustos ayı tatili bu yıl belki de tarihinin en düşük fiyat politikasına sahip. Ağustos ayında yapılacak tatil o kadar ekonomik hale getirildi ki, günlüğü 40-50 TL’ye her şey dahil tatil yapmak mümkün. Bu da ekonomik fiyatların bilincinde olan misafirlerin bu dönem kontenjanlarını şimdiden doldurmaya başlamasına sebep oldu. Fiyatların düşmesiyle ciddi bir talep alan yurtiçi otellerinde Ağustos ayı içerisinde doluluk oranı şimdiden %60’lara dayandı.

Tatil Evde Kalmaktan Daha Ucuza Denk Geldi

Var olan ekonomik yapıda Ağustos ayında izin günlerinde tatil yapmak evde kalmaktan daha ucuza denk  geldi. Okullarında Ramazan Bayramı’ndan sonra açılıyor olması misafirlerimizin Ağustos ayında uzun ve ekonomik bir tatil dönemine sahip olmasını sağlıyor. Yaklaşık 1200 otel seçeneği ile herkesin istek ve bütçesine göre Tur on9 ile tatile gitmek mümkün.

Ödeme Çeşitliği ve Kolaylığı


“Tatile giden insanların minimum vade farkı ödemesi için elimizden geleni yapıyoruz. Gerek bankalarla gerekse kendi içimizde hazırladığımız taksit imkanları ve otel fiyat rekabetindeki iddiamız sayesinde binlerce müşterimizin bizi tercih etmesini ve ekonomik tatil satın almasını sağladık.”

 Haber7

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL