Doğalgaz kutusu alev alınca panik yaşandı

İstanbul Beyoğlu'nda park halindeki bir otomobilde başlayan yangının doğalgaz kutusuna sıçraması sonucu korku dolu anlar yaşandı.

Doğalgaz kutusu alev alınca panik yaşandı
GİRİŞ 30.09.2018 15:41 GÜNCELLEME 30.09.2018 15:41

Olay, saat 11.00 sıralarında Beyoğlu İstiklal Mahallesi Ali Kabuli Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerindeki kaldırımda park halindeki bir otomobilde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek aracı sardı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Beyoğlu İtfaiye Grup Amirliği ile Sadabad İtfaiye İstasyonuna bağlı ekip sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, alev alev yanan otomobile müdahale etti. Müdahale esnasında otomobilden çıkan alevler hemen yanındaki doğalgaz kutusuna sıçradı.

GAZ KESİLİNCE ALEVLER SÖNDÜ

Bir süre sonra olay yerine gelen İGDAŞ ekipleri doğalgazı kesince yangın da son buldu. Yangında otomobil küle dönerken, doğalgaz kutusu da kullanılamaz hale geldi. Evin çatısında da ufak çaplı hasar meydana geldi.

Yangın İstiklal İlkokulunun hemen yanında meydana gelirken, hafta sonu olması nedeniyle okulun boş olması vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri vatandaşları güçlükle zapt etti. Polis, yangınla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL