İkram ve Ekrem Turizm'den iftar yemeği

İkram ve Ekrem Turizm her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Boğazda İftar etkinliği” nde çözüm ortakları ile bir araya geldi.

İkram ve Ekrem Turizm'den iftar yemeği
GİRİŞ 26.06.2015 14:18 GÜNCELLEME 26.06.2015 14:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış
ÖNEMLİ KONULAR

Program; Havayolu şirketleri, banka ve katılım bankaları, gazeteler, radyo, internet ve haber siteleri, özel sektörden firmalar, mali müşavirler,  İkram-Ekrem Turizm yöneticileri ve çalışanları ile birlikte birçok özel davetlinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Misafirlerin Kabataş ve Beylerbeyi iskelesinden katılımları ile başlayan Boğazda İftar Etkinliği İkram ve Ekrem Turizm Genel Müdürü İbrahim Çetin bey’ in açılış konuşması ile başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem ÖZKAYMAZ’ ın  konuşması ile devam etti.
Özkaymaz; “Sizlerle bir araya gelmekten çok büyük mutluluk duyuyoruz, iftar yemeğimize hoş geldiniz, safalar getirdiniz.

Cenab-ı Allah  bu mübarek ayda yaptığınız, yapacağınız ibadetlerinizi ve oruçlarınızı kabul etsin. İkram ve Ekrem turizm olarak iftar geleneğimizi inşallah önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz. Katılımlarınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Güzel bir iftar geçirmeniz temennisi ile Allah’a emanet olunuz.”  dedi. 

İftar saati girdiğinde misafirler boğazın müstesna güzellikleri eşliğinde oruçlarını açtılar. İftar sonrasında, İstanbul Rehberi misafirlere  boğazın eşsiz güzelliklerini, Dolmabahçe’yi, Çırağan sarayı’nı Mecidiye camii’ni, Anadolu Hisarı’nı, Rumeli Hisarı’nı  ve  birçok  tarihi mekanı tarihçeleriyle birlikte  anlattı. Program ilahiler ve musikilerle devam etti. Bir İkram-Ekrem turizm iftarı daha güzel anılarıyla sona erdi.

Yeni Ramazanlara erişmek, yeni iftarlarda görüşmek duası ile…

 

YORUMLAR 1
  • et ta soeur 1 yıl önce Şikayet Et
    İftar saati girdiğinde misafirler
    Cevapla