Bağcılar ailesi iftar sofrasında buluştu

Bağcılar ailesi mübarek Ramazan ayında düzenlenen Protokol İftarı’nda buluştu.

Bağcılar ailesi iftar sofrasında buluştu
GİRİŞ 10.06.2016 16:26 GÜNCELLEME 10.06.2016 16:26
ÖNEMLİ KONULAR

İftar programına Merkez Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran’ın yanı sıra çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Bağcılar Belediyesi tarafından verilen protokol iftarı Bağcılar’da görev yapan ve şu anda hizmet veren önemli isimleri bir araya getirdi. 

Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda düzenlenen İftar Programı’nda bir konuşma yapan Merkez Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 2003 ve 2005 yılları arasında Bağcılar’da Kaymakamlık yaptığını belirterek, “Ülkemizin yöresinden insanlarımızın yaşadığı Bağcılar’a güzel hizmetlerde bulunduk. Bağcılar, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sunuyor. Bağcılar Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcı ilçemize önemli projeleri kazandırıyor. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra konuşan İlçe Kaymakamı Erdal Çakır da aynı sevinci yaşayan, hüznü taşıyan ve acıyı hisseden toplumların millet olduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Bağcılar’da da birlik ve beraberliğin yaşatılması adına düzenlenen etkinliklerde buluşuyoruz. Birlikteliğimiz sağlam olunca ayağımız yere daha sağlam basıyor ”dedi.

“İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMUYORUZ”

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da Bağcılar ailesinin büyükleri, işadamları, hayırseverleri ile bir araya gelmekten mutlu olduklarını belirtti. Dış güçlerin ülkemizin birlik ve beraberliği üzerine oyunlarına fırsat verilmemesi gerektiğini belirten Çağırıcı, “Ramazan ayı bir fırsat sunuyor. Bu mübarek günlerde dayanışma ve komşuluğun en yüksek seviyesine ulaşıyoruz.” dedi. Bağcılar’da her akşam 5 bin ilçe sakiniyle mahalle iftarlarında bir araya geldiklerini vurgulayan Çağırıcı, hayırsever işadamlarıyla ihtiyaç sahiplerini unutmadıklarını da belirtti. Çağırıcı, İftar Bileti, Alışveriş Kuponu ve Ramazan ayında bir Osmanlı geleneği olan Askıda Ekmek uygulamasını da devam ettirdiklerini sözlerine ekledi. 

“İFTAR DUASINI PROF.RAHMİ YARAN YAPTIRDI”

Ezanın okunmasıyla birlikte davetliler iftarlarını yaptılar. Yemek duası da İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran tarafından yapıldı. 

İftar programına ayrıca Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ahmet Cüneyt Yılmaz, Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Aydın, TRT İstanbul Bölge Müdürü Abdülhamit Avşar, Başsavcı Vekili Ekrem Türkoğlu, Kemerburgaz Üniversitesi Genel Sekreteri Ali Başeğmez, (UCLG-MEWA) Genel Sekreteri Mehmet Duman, Bağcılar Diş Hastanesi Başhekimi Ahmet Yılmaz, Eski Bağcılar Müftüsü Cihan Kurt, İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Cafer Sezgin’in yanı sıra çok sayıda iş adamı ve muhtarlar katıldı. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL