Marmara mezunları 22. iftarda buluştu

Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği MÜMDER, iftar buluşmasında mezun, öğrenci, idari ve akademik kadroyu bir araya getirdi.

Marmara mezunları 22. iftarda buluştu
GİRİŞ 17.06.2016 13:03 GÜNCELLEME 17.06.2016 13:03
ÖNEMLİ KONULAR

Bine yakın katılımla gerçekleşen ve Kur’an tilavetiyle başlayan iftar programında açılış konuşması yapan Dernek Başkanı Adem Ceylan, MÜMDER’in yüklendiği vizyon ve misyonuyla çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek şöyle devam etti:

“Marmara Üniversitesi mezun ve öğrencilerinin gerek üniversite yıllarında gerek çalışma ve sosyal hayatlarında sahip oldukları değerlerin farkına varmaları, maddi ve manevi açışından gelişimlerine katkı sağlamaları için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Manevi tahribatın yoğun bir şekilde hissedildiği, neslimizin her türlü sosyal araçlarla gün geçtikçe değerlerinden uzaklaştırıldığı bu zaman diliminde, unutulmaya yüz tutan değerlerimizi hatırlatma adına, elimizden gelen gayreti gösterdiğimize inanıyoruz. Bizler beyaz ve siyah gibi iki ayrı dünyanın keskin çizgilerle ayrıldığı bu şehirde, gençlerimizi sizlerin de desteğiyle beyaz bir dünyanın inşasına hazırlamak istiyoruz.

MARMARALI CUMHURBAŞKANI

Programda söz alan Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Emin Arat, Marmara Üniversitesi’nin tarihi ve köklü birikiminden bahsederek başladığı konuşmasında üniversitenin bugüne kadar cumhurbaşkanı, başbakan, bakanlar, diplomat ve bürokratlar yanında başarılı iş adamları ve memurlar da çıkarmış olmasının verdiği gururu yaşadıklarını belirtti.

Marmara Üniversite’nin mezun derneği MÜMDER’in üniversite kampüslerinde vermiş olduğu konferansların öğrenciler tarafından ilgiyle takip edildiğinin altını çizen Arat, derneğin burs çalışmalarıyla da öğrencilerin eğitim hayatına destek vermesinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İftar programı MÜMDER AKADEMİ programını başarıyla bitiren öğrencilere Rektör Prof. Dr. M. Emin Arat, Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Ersoy ve Dernek Başkanı Adem Ceylan tarafından sertifikalarının verilmesiyle sona erdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL