Ramazan akşamlarında evlere konuk oluyorlar

Pandemi tedbirleri kapsamında hizmetlerine devam eden Küçükçekmece Belediyesi, çeşitli aktivitelerle Ramazan akşamlarında evlerine konuk olacak.

Ramazan akşamlarında evlere konuk oluyorlar
GİRİŞ 16.04.2021 11:48 GÜNCELLEME 16.04.2021 11:49 KAYNAK DHA

Küçükçekmece Belediyesi, Ramazan ayında sosyal yardım hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. Sosyal yardımdan, sıcak yemeğe, koli gıda yardımından, kıyafet yardımına ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan Küçükçekmece Belediyesi, Ramazan ayında dijital platformdan yayınlayacağı söyleşi, konser ve orta oyunları ile Küçükçekmecelilerin Ramazan akşamlarında evlerine konuk olacak.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DİJİTAL PLATFORMDA

Küçükçekmeceliler Ramazan ayını, Küçükçekmece Belediyesi’nin sosyal medya hesapları ve Küçükçekmecem TV sosyal medya kanalında yayınlanacak olan konserler, söyleşiler, orta oyunları, sihirbaz gösterileri ve çocuk tiyatroları ile dolu dolu geçirecek. ‘Ney’in Caz ve Türkülerle Yolculuğu’ programı ile sevilen neyzen Burcu Karadağ, Küçükçekmecelilerle buluşacak. Gastronomi alanında ünlü akademisyen Sevim Gökyıldız ise, ‘Aile Sofralarından Otel Menülerine’ eski ramazanları değerlendirecek. Minyatür sanatçısı Gülçin Anmaç ‘Minyatür’ de Bayram Osmanlı’da Ramazan’, usta tambur sanatçısı Refik Hakan Talu ise, ‘Itri’den Zeki Dede’ye İstanbul Mevlevihanelerinde Müzik’ konulu birer söyleşi gerçekleştirecek. Kadir Gecesi Özel Semazen Gösterisi, Ramazan Tay Tasavvuf Müziği Konseri ve Alternatif müziğin genç ismi Dilhan Şeşen konseri ile Küçükçekmece’de Ramazan akşamları renklenecek.

YEMEK YARDIMLARI BİN 300 PORSİYONA ÇIKTI

Yılın 365 günü ihtiyaç sahibi yurttaşların sofrasına sıcak yemek götüren Küçükçekmece Belediyesi, Aşevi Ek Hizmet Binası’nın hizmete açılmasıyla 800 porsiyon olan günlük sıcak yemek kapasitesini bin 300 porsiyona çıkararak, Ramazan ayı boyunca da daha fazla ihtiyaç sahibi Küçükçekmeceli’ye ulaşacak. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL