Her gün bin 500 kişilik iftar
Nevşehir Belediyesi’nin hayırsever işadamlarının desteği ile geleneksel hale getirdiği iftar sofrasına her gün yaklaşık 1500 kişi oturuyor.
GİRİŞ 10.07.2014 09:28
GÜNCELLEME 10.07.2014 09:28
KAYNAK DHA
ÖNEMLİ KONULAR
Ramazan boyunca gün içinde yaşanan uzun süreli açlık ve susuzlukla daha rahat baş edebilmek için sahurda tercih edilen besinler kritik rol oynuyor. Uzmanlara göre dengeli ve bilinçli şekilde hazırlanan bir sahur öğünü, gün boyu enerjinin korunmasına yardımcı olurken susuzluk hissini azaltıyor ve kan şekerinin daha stabil kalmasını sağlıyor.
Peygamber Efendimiz Ramazan-ı Şerif'i nasıl geçirirdi...
Ramazan ayının her günü, Türk mutfağının seçkin yemekleri , Belediye aşçıları tarafından hazırlanarak, Gül Bahçe’de kurulan iftar sofrasına gelenlere dağıtılıyor. Ramazan ayı süresince her gün hayırsever işadamı ve ailelerin maddi katkıları ile gerçekleştirilen geleneksel iftar sofrasında, damak tadına uygun hazırlanan yemekler, 3 ayrı birim tarafından kısa sürede dağıtılıyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL