Büyükerşen iftarda gazetecilerle buluştu
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen gazetecilerle belediye yemekhanesinde iftar programında bir araya geldi.
GİRİŞ 18.07.2014 22:51
GÜNCELLEME 18.07.2014 22:51
KAYNAK İHA
ÖNEMLİ KONULAR
Yıldız Holding, Ramazan ayını Türk-İslâm sanatının en güzel örnekleriyle karşılama geleneğini “Sabrın Nakşı” sergisiyle sürdürüyor. “Sabrın Nakşı” sergisi, 19 Mart 2026’ya kadar ziyaret edilebilecek.
Ramazan boyunca gün içinde yaşanan uzun süreli açlık ve susuzlukla daha rahat baş edebilmek için sahurda tercih edilen besinler kritik rol oynuyor. Uzmanlara göre dengeli ve bilinçli şekilde hazırlanan bir sahur öğünü, gün boyu enerjinin korunmasına yardımcı olurken susuzluk hissini azaltıyor ve kan şekerinin daha stabil kalmasını sağlıyor.
Burada bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen şunları söyledi: “Ramazan ayında toplu iftar yemeği vermiyoruz. Ancak ihtiyacı olanlara iki öğün yemek veriyoruz.
Bir araya gelmesi gereken bazı gruplara da belediye yemekhanesinde iftar veriyoruz. Muhtarlar, basın mensupları, engelliler, şehit yakınları, amatör spor camiasına yemek vererek sıkıntılarını dinliyoruz. Tüm Müslüman aleminin Ramazan ayı mübarek olsun.”
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL