Büyükerşen iftarda gazetecilerle buluştu
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen gazetecilerle belediye yemekhanesinde iftar programında bir araya geldi.
GİRİŞ 18.07.2014 22:51
GÜNCELLEME 18.07.2014 22:51
KAYNAK İHA
ÖNEMLİ KONULAR
Ramazan boyunca gün içinde yaşanan uzun süreli açlık ve susuzlukla daha rahat baş edebilmek için sahurda tercih edilen besinler kritik rol oynuyor. Uzmanlara göre dengeli ve bilinçli şekilde hazırlanan bir sahur öğünü, gün boyu enerjinin korunmasına yardımcı olurken susuzluk hissini azaltıyor ve kan şekerinin daha stabil kalmasını sağlıyor.
ABD'nin New York eyaletinde bulunan ünlü Times Meydanı, Ramazan ayının gelişiyle birlikte yüzlerce Müslüman'ın katıldığı iftar ve teravih namazına ev sahipliği yaptı.
Burada bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen şunları söyledi: “Ramazan ayında toplu iftar yemeği vermiyoruz. Ancak ihtiyacı olanlara iki öğün yemek veriyoruz.
Bir araya gelmesi gereken bazı gruplara da belediye yemekhanesinde iftar veriyoruz. Muhtarlar, basın mensupları, engelliler, şehit yakınları, amatör spor camiasına yemek vererek sıkıntılarını dinliyoruz. Tüm Müslüman aleminin Ramazan ayı mübarek olsun.”
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL