İHH'dan öğrencilere iftar

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Mersin Şubesi tarafından Ramazan ayının ilk gününde Akdeniz Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde iftar düzenlendi.

İHH'dan öğrencilere iftar
GİRİŞ 07.06.2016 15:21 GÜNCELLEME 07.06.2016 15:21

İHH Mersin Şube Başkanı Mesut Kayacı ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Okunan ezanla birlikte iftarını yapan vatandaşlar, yemek sonunda Kur'an-ı Kerim dinleyip dua etti.

İHH Mersin Şube Başkanı Mesut Kayacı, 3 yıldan bu yana Mersin'de sponsorların desteği ile iftar programı düzenlediklerini hatırlatarak, bu yıl Ramazan ayı boyunca günde 750 kişiye iftar vereceklerini söyledi. Kayacı, bu sayının özel günlerde artacağını kaydetti.

Ramazan ayının Türkiye ve tüm Müslümanlar için hayırlar ve iyilikler getirmesini temenni eden Kayacı, "Ramazan ayı, Müslümanların yılda bir ay faziletinden ve rahmetinden dolayı büyük bir coşku, istek ve arzuyla bekledikleri çok mübarek ve müstesna bir zaman dilimidir. Ona kavuşmanın mutluluğunu, coşkusunu ülkemizde hissetmemek mümkün değil. Ramazan ayı gerçekten bir rahmet ayı, bereket ayı, feyiz ayıdır. Bu rahmet ve bereketin kıymetini bilip, ona göre hareket etmeliyiz" dedi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL